Un videoclip în care un bărbat cântă spontan în metrou a strâns 70 de milioane de vizualizări

Ozzy Lino, un director de firmă din Malta care a început să cânte profesionist la vârsta de 9 ani, a cunoscut brusc faima internaţională, după ce un videoclip în care acesta apare cântând spontan în timpul unei călătorii cu metroul din Frankfurt a strâns 70 de milioane de vizualizări pe Facebook şi Youtube, relatează publicaţia Times of Malta.

Clipul începe cu două cântăreţe, Kiddo Kat şi Heidi Joubert, care interpretează hitul lui Prince „Kiss”, într-unul din vagoanele metroului din Frankfurt, cu doar două săptămâni înainte ca superstarul să fie găsit mort în casa lui din Minnesota. Cele două artiste se întorceau de la un târg comercial intitulat Messe Frankfurt.

La un moment dat, celor două li se alătură spontan Ozzy, care, în calitate de director al unei firme de inginerie laser, se întorcea, în acelaşi vagon, de la acelaşi eveniment. Ozzy poate fi văzut cântând alături de tinere cu vocea sa unică şi apoi continuând pe propriile sale versuri, scrise în urmă cu 25 de ani.

„Mi se întâmplă destul de des să cânt spontan, nu mă pot abţine. Aşa că nu m-am gândit prea mult. După aceea, m-am întors la hotel şi am zburat acasă în ziua următoare”, a povestit ulterior Ozzy.

La patru zile de la această întâmplare, în timp ce Ozzy se afla într-un avion spre Ungaria cu nişte prieteni, videoclipul în care acesta apare cântând, sub descrierea „un tip oarecare cântând foarte bine”, a fost postat online şi a strâns 4 milioane de vizualizări.

Trei zile mai târziu, o companie de artă stradală cu sediul în Londra, Graffiti Kings, a difuzat la rândul său clipul, care a strâns peste 70 de milioane de vizualizări.

Născut în Malta şi crescut în Australia înainte de a reveni în ţara natală, Ozzy a început să cânte profesionist de la vârsta de nouă ani, atunci când s-a alăturat grupului Green Valley Young Peoples Choir. El a revenit la Malta în 2001 şi a înregistrat primul său album,”Am I Ever Gonna See Your Face Again”, în 2003. Cel de-al doilea album, „Taking it Easy”, a fost lansat la mijlocul anului 2007. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: facebook.com/ Ozzy Lino

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata