Valérie Trierweiler, fosta primă doamnă franceză, îşi lansează cartea autobiografică

Fosta primă doamnă franceză Valérie Trierweiler își lansează joi, 4 septembrie, cartea ‘Merci pour ce moment’, în care relatează perioada petrecută la Palatul Elysee, între lunile mai 2012 și ianuarie 2014, alături de președintele François Hollande, informează marți AFP.

‘Scrisă în cel mai mare secret’, cartea de 320 de pagini este în același timp ‘un strigăt de dragoste și o coborâre lentă în infern și în intimitatea cuplului. Două personaje: Valérie și François’, scrie revista Paris-Match, care promite extrase în exclusivitate ale cărții scrise de Valérie Trierweiler, fostă colaboratoare a acestei reviste mondene.

Valérie Trierweiler dezvăluie cei nouă ani de relație cu François Hollande, dominați de gelozie și putere. ‘O poveste de dragoste… și de disperare’, subliniază Paris-Match.

Fosta primă doamnă, care s-a despărțit de François Hollande în ianuarie, nu a putut fi contactată marți de AFP, iar editura Les Arenes nu a dorit să facă niciun comentariu.

Valérie Trierweiler nu este prima fostă primă doamnă care își descrie viața petrecută la Elysee. În 2013, cartea scrisă de fosta soție a lui Nicolas Sarkozy, Cécilia Attias, intitulată ‘Une envie de vérité’, s-a vândut în zeci de mii de exemplare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata