Victoria Beckham a prezentat pe Twitter rochia cu care şi-a cucerit celebrul soţ

Victoria Beckham a devenit nostalgică și a prezentat pe contul ei de Twitter fotografia rochiei cu care era îmbrăcată atunci când l-a cunoscut pe David, fotbalistul cu care își împarte viața de 17 ani și cu care are patru copii, informează revista spaniolă Hola.

‘Iată ce am găsit. Rochia de la prima mea întâlnire cu David Beckham. Este atât de drăguță!’, a scris fosta membră a formației Spice Girls, într-un mesaj însoțit de poza obiectului vestimentar. Este vorba despre o rochie mini, din piele întoarsă, de culoare maro deschis, care se purta cu un cordon.

Fericitul eveniment a avut loc în 1997, cu ocazia unui meci al echipei Manchester United. De atunci, cei doi nu s-au mai despărțit, deși căsătoria lor a fost pusă la încercare de zvonuri legate de infidelități ale celebrului jucător de fotbal, care s-a retras de pe gazon anul trecut.

Victoria, care între timp s-a lansat cu succes în calitate de creator de modă, a reamintit fanilor ei de pe Twitter și alte ținute din momente care i-au marcat existența. Printre acestea, se numără rochia neagră, cu volane în formă de inimioare, semnată de Marc Jacobs, pe care a purtat-o pe când era însărcinată și aștepta nașterea primului ei copil, Brooklyn, care acum are 15 ani. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata