WhatsApp va introduce apeluri gratuite de voce în primăvara acestui an

WhatsApp, aplicaţia de mesagerie prin internet pentru telefoanele inteligente, care a fost recent achiziţionată de Facebook, va introduce şi servicii de apeluri gratuite de voce în al doilea trimestru al acestui an, a anunţat luni unul dintre fondatori, Jan Koum, la Congresul internaţional al telefoniei mobile de la Barcelona.

Directorul WhatsApp a declarat că se simte mândru să facă acest anunţ, pe durata intervenţiei sale la una dintre dezbaterile de la congresul menţionat, semnalează agenţiile spaniole de presă.

„O să introducem apelurile de voce în WhatsApp în al doilea trimestru”, a anunţat Jan Koum, citat de France Presse. „În urmă cu cinci ani nu aveam niciun client”, a amintit el. Koum a apreciat totodată că acum, cu 465 de milioane de utilizatori în toată lumea, compania se bucură de o adevărată performanţă, cu atât mai mult cu cât niciodată nu a dispus de campanii de marketing şi s-a făcut cunoscută doar din vorbă în vorbă.

Koum a explicat faptul că WhatsApp vrea să se menţină sub forma unei echipe nu foarte mari, şi nu să se transforme într-o companie cu sute de angajaţi. El a explicat că, după achiziţia de către Facebook, pentru aproximativ 13 miliarde de euro, compania WhatsApp va funcţiona la fel, fără schimbări sau publicitate pentru utilizatori, iar angajaţii vor continua să întărească siguranţa conversaţiilor. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata