„Winnie-The-Pooh” serbează împlinirea a 90 de ani alături de regina Elisabeta a II-a

„Winnie-The-Pooh”, celebrul ursuleţ din cartea de benzi desenate care anul acesta împlineşte 90 de ani, a plecat de ziua lui de naştere într-o aventură cu regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care s-a născut la rândul ei în 1926, într-un nou episod care a fost publicat joi, relatează AFP.

Povestea intitulată „Winnie-The-Pooh And The Royal Birthday” îl urmăreşte pe celebrul ursuleţ britanic ajungând la Buckingham Palace într-un autobuz supraetajat roşu, însoţit de prietenii săi fideli Christopher Robin, Piglet şi Eeyore.

La palat, ursuleţul cu inimă de aur reuşeşte să-şi croiască drum prin mulţime şi să ajungă până la regină. Elisabeta a II-a îmbrăcată într-un pardesiu roşu şi cu un buchet de flori în mână ascultă poezia pe care Winnie o recită în faţa mulţimii.

Un băieţel care o însoţeşte pe regină şi care seamănă foarte mult cu prinţul George primeşte în dar un balon roşu de la Piglet.

Povestea, scrisă de Jane Riordan şi ilustrată de Mark Burgess, este disponibilă pe site-ul Disney la linkul www.Disney.co.uk/WinnieRoyalBirthday.

Winnie, ursuleţul maliţios şi gurmand, s-a născut din imaginaţia scriitorului britanic Alan Alexander Milne şi a încântat multe generaţii de copii. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: today.com

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata