Zara Phillips încalcă regulile casei regale britanice, pozând contra cost în revista Hello!

Zara Phillips, nepoată a reginei Elisabeta a II-a şi campioană de echitaţie, a încălcat un principiu al casei regale britanice pozând contra cost cu fiica ei de câteva săptămâni şi cu soţul în revista mondenă Hello!, relatează AFP.

În numărul săptămânalului din 3 martie, cea mai mare dintre nepoatele reginei pozează zâmbitoare, alături de soţul ei, fostul jucător internaţional de rugby Mike Tindall, care o ţine în braţe pe fiica lor, Mia, născută pe 17 ianuarie. Potrivit presei britanice, cei doi ar fi vândut un set de fotografii cu 180.000 euro.

Palatul Buckingham nu a făcut niciun comentariu pe această temă.

Familia regală are mare grijă de respectarea vieţii sale private, iar presa britanică se conformează strict acestei reguli de la decesul prinţesei Diana (1997, Paris), într-un accident de maşină survenit când era urmărită de paparazzi. Presa britanică a refuzat să publice fotografii ale soţiei prinţului William, Kate, cu bustul gol, care au apărut în presa din alte ţări în 2012. Sunt bine cumpănite şi rarele apariţii publice ale prinţului George, fiul lor, al treilea în ordinea succesiunii la tron.

În schimb Zara, fata Prinţesei Anne a Marii Britanii, şi fratele ei, Peter Phillips, încalcă acest principiu. Tânăra a pozat deja pentru Hello! în 2002 cu partenerul ei de atunci, iar Peter a vândut drepturile foto de la nunta lui din 2008 aceleiaşi reviste. Presa a relatat atunci că regina a fost nemulţumită, încheie AFP. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata