Zborul MH17: Numărul total al victimelor identificate a ajuns la 173

Experți în medicină legală au identificat alte 46 de victime ale prăbușirii avionului companiei Malaysia Airlines în Ucraina, numărul total al victimelor identificate ajungând la 173, a anunțat vineri Ministerul olandez al Justiției, informează AFP.

‘Dintre cele 46 de noi victime identificate, 26 sunt olandezi, iar restul de 20 au o altă naționalitate’, a precizat ministerul într-un comunicat.

‘Rudele victimelor au fost informate’, a adăugat ministerul, menționând că naționalitățile victimelor care nu sunt olandeze vor fi făcute publice doar la solicitarea ambasadelor țărilor în cauză.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines care zbura pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur a fost doborât cel mai probabil de o rachetă, pe 17 iulie, în timp ce survola estul Ucrainei, cu 298 de persoane la bord, dintre care 193 de cetățeni olandezi.Unele victime ar putea să nu fie niciodată identificate, deoarece căutarea rămășițelor umane la locul accidentului a fost întreruptă din cauza luptelor din zonă dintre armata ucraineană și insurgenții proruși. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata