Forte Partners a închiriat 6.000 mp către Molson Coors

Forte Partners a închiriat o suprafață de 6.000 de metri pătrați de spații de birouri în faza a doua a noii clădiri The Bridge către Molson Coors Global Business Services, un centru de servicii globale pentru unul dintre principalii jucători din piața berii, la nivel internațional.
Grupul a deschis în 2017 un centru de servicii în România care deservește operațiuni la nivel global.

ReConstruct, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului imobiliar, ajunge în 2019 la cea de-a 5-a ediție și are loc pe 17 și 18 aprilie.

„Continuam dezvoltarea fazei a treia a The Bridge și administrarea proiectului, activitate ce va continua până la finalizarea acestuia și încă șase luni de la recepția finală”, a declarat Elena Tecută.

Forțe Partners, companie fondată în 2014, a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 200 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial, și are în curs de dezvoltare proiecte de încă 200 de milioane de euro. Forțe Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building și The Bridge 1, The Bridge 2 precum și proiectul rezidențial Londra 27 și are în derulare Aviației Park și The Bridge 3.

Anul trecut, Forțe Partners a semnat vânzarea integrală a proiectului de birouri The Bridge către grupul Dedeman, ceea ce a reprezentat cea mai importantă tranzacție de real estate din 2018. Prima fază a fost închiriată integral către chiriași precum BCR și IBM. A doua fază, cu o suprafață totală inchiriabilă de 21.000 de metri pătrați este finalizată, închiriată în întregime.

sursa wall-street.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata