Metropolitan Residence anunta doua proiecte rezidentiale in Bucuresti

21

Metropolitan Residence va investi 25 de miliioane de euro in doua proiecte rezidentiale din zonele Mihai Bravu si Soseaua Viilor, care vor insuma 281 de apartamente. Lucrarile vor fi gata pana la sfarsitul lui 2021.

„Am ales cele doua locatii centrale, pentru ca am observat o dezvoltare a infrastructurii si o crestere a calitatii vietii in cele doua zone, ceea ce ne ajuta sa pozitionam apartamentele in categoria middle-class, cu preturile de vanzare cuprinse intre 1.500 si 1.600 euro/mp util”, declara Dan Dragulin, managing partner Metropolitan Residence.

Ansamblul rezidential Metropolitan Viilor va fi situat la mica distanta de Parcul Carol, iar proiectul include realizarea a 200 de apartamente premium, cu 2, 3 si 4 camere.

Metropolitan Mihai Bravu va avea 81 de apartamente, cu 2 si 3 camere si preturi de vanzare care pornesc de la 92.000 euro +TVA. Termenul de livrare este prevazut pentru sfarsitul lui 2020. Noul proiect este situat in zona Mihai Bravu – Vitan, vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu, in proximitatea parcului Tineretului, iar proiectul este deja demarat de la jumatatea acestui an.

Metropolitan Residence isi mentine interesul si pentru zona de nord a Capitalei, dezvoltatorul urmand sa demareze in perioada urmatoare alte proiecte rezidentiale majore pe cele aproximativ 6 hectare de teren pe care le detine in aceasta zona.

Compania este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari cu capital 100% romanesc, care a debutat pe piata imobiliara in anul 2010 si a dezvoltat mai multe ansambluri rezidentiale, insumand peste 3.000 apartamente. Valoarea investitiilor depaseste 200 de milioane de euro pana in prezent.

sursa wall-street.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata