Murad semnează o nouă achiziție și pregătește, cu 40 milioane euro, un resort all inclusive

Omul de afaceri Mohammad Murad a cumpărat hotelul Craiova din Olimp de la frații Micula si vrea să îl integreze într-un complex care să includă Amfitreatru-Panoramic-Belvedere, achiziționat cu doi ani în urmă de la Josef Goschy, dar și hotelul Majestic. Complexul ar urma să aibă 1.200 de camere și 3.000 de locuri și să fie transformat într-un resort de 4 stele all inclusive, în urma unei investiții de 40 de milioane de euro, sumă în care este inclusă și achiziția hotelurilor.

„Investiția în acest complex, care va avea 1.200 de camere ce vor cumula 3.000 de locuri, se va ridica la 40 de milioane de euro, incluzând și costurile de achiziționare a hotelurilor. Va fi un resort de patru stele plus all inclusive”, a declarat Mohammad Murad

Hotelul Craiova are acum două stele, iar cele două corpuri de clădire însumează 163 de camere, la doar 75 de metri distanță de plajă. Murad a achiziționat hotelul aflat în vecinătatea compelxului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, pe care l-a cumpărat cu doi ani în urmă, pentru zece milioane de euro, de la Josef Goschy. Tot în vecinătatea complexului se află și hotelul Majestic, achiziționat de Murad la începutul anului 2000. Toate acestea se vor uni într-un resort care urmează să fie cel mai mare din sudul litoralului, pe un teren de 85.000 de metri pătrați.
Mohammad Murad deține aproape 4.000 de locuri de cazare pe litoral, în mai multe hoteluri din Năvodari, Mamaia, Jupiter, Olimp și Neptun. În paralel, omul de afaceri a preluat și o altă emblemă a turismului românesc, hotelul Lido din București, dar și hotelul Prahova din Neptun, de la frații Micula. El mai are încă trei hoteluri în București, care funcționează sub brandul Phoenicia. Murad deține și lanțul de restaurante Spring Time și fabrica de conserve Mandy. Omul de afaceri a construit în ultimii 10 ani circa 2.000 de locuințe în blocuri și vile în București și Constanța.

sursa profit.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata