Eficientizează-ți procesul de calcul al salariilor prin alegerea pontajului electronic

Fluctuații legislative, modificări constante de program, schimburi de ture și o serie de mulți alți factori intervin major în crearea fișei de pontaj care, implicit influențează și algoritmul pentru realizarea exactă de calcul salariu net. Nu de puține ori suntem puși în fața unor astfel de situații. Dacă reușim sau nu, să le gestionăm eficient, depinde de capacitatea fiecăruia de adaptare. Însă asistăm, în această perioadă la o serie de modificări, tot mai provocatoare pentru fiecare companie în parte.

Ce avantaje oferă utilizarea unui modul de pontaj electronic?

Pontajul electronic asigură o viziune de ansamblu precisă, pentru a stabili strategia cea mai potrivită pentru adminstrarea de personal. Astfel, dacă dorești să te raportezi la confortul intelectual al angajatului, trebuie să adopți anumite măsuri. Ușurința prin care poți veni în întâmpinarea nevoilor lor este prin eficientizarea procedurilor de lucru.

Mai ales știind că a ține evidența orelor lucrate de angajat nu este o muncă ușoară, însă este repetitivă, mare consumatoare de timp și energie. De aceea, apelarea la un sistem electronic de pontaj este o soluție nu doar utilă, cât necesară.  Inteligența artificială s-a dezvoltat atât de mult în ultimii ani, încât este capabilă să proceseze singură o multitudine de date și informații. Acuratețea este punctul ei forte. În cazul pontajului, poate să țină evidența clară a orelor de muncă lucrate, să afișeze rapoarte, să rețină și să colecteze toate datele de prezență.  

Merită să investești într-un soft de pontaj electronic? Fără îndoială. Printr-o simplă analiză a volumului de muncă, precum și a gradului ei de dificultate, vei observa că pentru a face corect pontajul angajaților, ai nevoie de o o atenție minuțioasă. Orice greșeală poate influența considerabil remunerarea. Ba mai mult, o bună cunoaștere a legislației prezente este imperios necesară, pentru a nu fi supus anumitor penalități.

Influențează pontajul calcularea salariului?

Absolut. Orele lucrate de un angajat sunt, în cele mai multe cazuri, baza de calcul al salariului. Softurile de pontaj, alături de cele pentru calcul salariu net sunt create atât de precis, încât erorile sunt eliminate complet. Fiind actualizate la zi cu măsurile legislative, precum și cu toate informațiile despre angajat despre concedii de odihnă sau medicale, prime și bonusuri acordate, alături de delegațiii sau alte activități, un soft payroll de calcul salariu net, pe baza algoritmilor setați, calculează instant salariul aferent lunii în curs.

Desigur, un astfel de soft este conectat cu cel de pontaj. Astfel că pe baza datelor înregistrate poți realiza calcului salariului net simplu, într-un interval de timp scurt, folosind o metodă sigură.

Ce soluții de pontaj și calcul salariu net poți folosi?

UCMS by AROBS propune două soluții complexe: True Pontaj Electronic și dp-Calcul Standard. Experiența de 23 pe piață este o garanție a calității. Construite pe un fundament tehnologic solid, cele două aplicații sunt stabile și configurabile pentru orice fel de industrie. Mai mult, echipa de suport este mereu disponibilă pentru a oferi ajutor, răpunzând la solicitări în timp real, cu promptitudine.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata