Libertate în IT cu Cristian Dascălu: Țeapă sau nu?

617

E aceea perioadă a anului, în care dăruim, primim, stăm la o bere sau la un pahar de vin cu familia, facem o masă mare, chemăm vecinii, prietenii, cei dragi și mai puțin dragi. E sărbătoare și știm că așa se face, să fie bine la cât mai multă lume, să fie festiv și festin! Suntem români și ne plac mesele mari, în zile de sărbătoare.

Acum asta cu suntem români, ar putea fi adaptată cam în orice contex, fiindcă suntem buni la toate și cel mai mult ne place să ne dăm cu părerea și să facem abuzuri online. Din spatele tastelor suntem plini de curaj și avem cuvintele la noi, însă de fapt, eu cred că toate părerile astea negative din online vin defapt dintr-un complex de inferioritae, invidie și frustare pentru binele altora.

 

Pe nișa de IT de la noi, a apărut în ultimi doi ani, un proiect de mentorat pentru programatorii cu experiență de minim trei ani. Un program prin care cei doi mentori și fondatori ai proiectului Cristian Dascălu și Raul Pop, ghidează cursanții înspre o carieră de freelancer în IT. În acest program, care durează vreo trei luni, programatorii învață ce înseamnă cu adevărat munca de freelancer, cum să își găsească clienți, cum să se vândă corect, cum să se poziționeze în fața clientului, astfel încât să ajungă la câștiguri net superioare față de cele din poziția de angajat.

 

Băieții, au o viziune extrem de faină pentru țara noastră, ei vor să demonstreze faptul că se pot face bani frumoși din IT, nu doar 2 000 – 3 000  euro, cum e un salariu de senior, ci ei vorbesc de sume de 10 000 euro lunar! Asta atrage păreri negative și mult hate. Oare de ce?

 

Wow, adică 10 000 euro, în fiecare lună, lucrând de acasă, din confortul ales de tine. Cred că e greu de crezut, dar să știi că e greu de crezut doar dacă ești așa mai Grinch.

Da, ideea de a câștiga 10 000 euro/lună, poate atrage păreri negative, dar asta doar fiindcă intervine starea de invidie și natura românului de a nu crede că aceste sume sunt reale. Ne place să ne lăfăim de sărbători, dar nu credem că merităm să câștigăm bani reali pentru munca noastră. Ne place să dăm scroll pe Facebook și să comentăm aiurea, dar nu avem curaj să ieșim din casă și să facem ceva cu adevărat constructiv pentru noi. Avem tendințe autodistrugătoare de cele mai multe noi, iar ceea ce lăsăm în online, poate avea repercursiuni.

 

Așadar hai, fii bun, măcar acum în prag de Crăciun.

Băieții au pregătit pentru cei interesații un call gratuit de consultanță. Te poți programa când vrei tu!

 

 

Brandion Agency


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News