5 aplicații de fitness pentru Android (2018)

0

Un tonus excelent se recunoaște de la distanță și contribuie din plin atât la sănătatea organismului tău, cât și la starea de bine a psihicului. Să alergi în parcul de lângă blocul tău este poate cel mai simplu lucru pe care îl poți face, fără să dai bani pe abonamente la sală, fără să te pregătești prea mult pentru o simplă repriză de alergat.

Nu ai nevoie decât de o doză serioasă de voință, un echipament adecvat și o aplicație de fitness simplu de utilizat, pentru a vedea în timp real progresele pe care le faci. Așadar, dacă vrei ca de mâine să te apuci de treabă, descarcă mai întâi o aplicație de fitness potrivită pentru telefonul tău cu Android și monitorizează-ți de acum înainte toate progresele pe care le faci. Iată care sunt recomandările noastre:

  1. Couch to 5K
  2. Endomondo
  3. FitNotes Gym Workout
  4. Progression Fitness Tracker
  5. Sports Tracker Running Cycling

1. Couch to 5K

Această aplicație de monitorizare pentru Android va fi cu tine de la primul pas, pentru a putea ajunge în mai puțin de 9 săptămâni să alergi chiar și 5 kilometri, într-o singură repriză de jogging. Așa că poți uita de viața sedentară și descarcă acum această aplicație extrem de utilă, pentru că vei începe treptat să alergi din ce în ce mai mult, lucru de altfel benefic pentru organismul tău. Află că nu trebuie să alergi decât 3 zile pe săptămână, iar pentru prima ședință ai de parcurs alergând un singur minut.

2. Endomondo

Endomondo este o aplicație de fitness pentru Android excelentă, pentru că poți ține o evidență clară a progreselor pe care le faci. Este utilă atât pentru alergările tale de după program, cât și pentru alte activități fizice precum mersul pe bicicletă sau plimbările pe jos. Are o interfață incredibil de prietenoasă, ce îți permite chiar stabilirea unui anumit traseu, prin activarea GPS-ului.

3. FitNotes Gym Workout

Este o aplicație de fitness ce nu impune un program strict de exerciții, ci dimpotrivă, îți permite să alegi tu modul de lucru și tipul de activitate fizică. FitNotes Gym Workout te ajută să ții un jurnal zilnic, urmând astfel îndeaproape progresele pe care le faci, fie că te duci la sală, fie că ieși să alergi în parc.

4. Progression Fitness Tracker

Dacă ai mereu nevoie de o motivație pentru a bate ultimul record atins, Progression Fitness Tracker este probabil aplicația de care ai nevoie. Nu trebuie sa incluzi în programul tău de antrenament anumite exerciții, în cazul în care nu vrei sa lucrezi unele grupe de mușchi. De aceea, această aplicație îți permite să îți faci propriul tău program de lucru, în funcție de condiția ta fizică și pornind pur și simplu de la 0 un set de exerciții, exact pentru nevoile tale.

5. Sports Tracker Running Cycling

Dă share pe Facebook progreselor pe care le faci cu această aplicație și ia-o cu tine peste tot: când ieși cu bicla, când alergi sau chiar când mergi pe jos. Sports Tracker calculează rapid timpul și distanța pe care vrei să o parcurgi, putând fi conectată rapid la dispozitivele de monitorizare a ritmului cardiac. Este o aplicație de antrenament fizic personalizat, ce îți permite să setezi obiective, zile de mișcare și exerciții specifice, astfel încât să poți avea rezultate notabile, în cel mai scurt timp posibil.

Te așteaptă preturi reduse la Samsung Galaxy S9, poate cel mai tare telefon al anului, astfel încât să te poți bucura de o super-experiență, atunci când utilizezi una dintre aplicațiile de mai sus. Samsung Galaxy S9 îți permite totodată să faci cele mai tari poze, datorită unei diafragme duble, ce surprinde cadre mai clare ca niciodată atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Așa că data viitoare când te afli la alergat, nu uită să postezi o super-poză pe Facebook sau Instagram, direct de pe noul tău telefon Galaxy S9.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata