Ariana Grande s-a căsătorit cu Dalton Gomez într-o ceremonie „intimă”

Vedeta pop Ariana Grande s-a căsătorit cu logodnicul ei, Dalton Gomez, într-o nuntă „mică și intimă”.

Cântăreața americană în vârstă de 27 de ani a legat nodul în fața a mai puțin de 20 de persoane în weekend, a raportat agenția de știri PA.

Doamna Grande a anunțat în decembrie că este logodită cu agentul imobiliar din Los Angeles, în vârstă de 25 de ani.

Nunta lor a avut loc acasă la ea în California, potrivit rapoartelor.

Un reprezentant al cântăreței a declarat pentru PA: „S-au căsătorit. A fost minuscul și intim – mai puțin de 20 de persoane.

„Camera inspira foarte multă fericire și dragoste. Cuplul nu putea fi mai fericit. Și familiile au fost foarte încântate.”

Site-ul TMZ a declarat că ceremonia a avut loc la proprietatea Grande din Montecito, un punct fierbinte, celebru, din sudul Californiei, unde locuiesc și ducele și ducesa de Sussex.
Domnul Gomez a fost crescut în sudul Californiei și lucrează de cinci ani pe piața imobiliară de lux, potrivit biografiei sale de pe site-ul AKG.

Doamna Grande a împărtășit știri despre logodna lor chiar înainte de Crăciun pe Instagram, arătând un inel cu perle și diamante, pe mâna stângă.

„Pentru totdeauna și apoi pentru unii”, a scris ea în titlu.

Se întâlnește cu domnul Gomez de puțin peste un an.

În februarie 2020, ea a fost văzută de presă când îl săruta cu drag pe domnul Gomez, la un restaurant din Los Angeles.

Apoi, în luna mai, au făcut prima lor apariție publică împreună, ca și cuplu, în videoclipul muzical Stuck With U,  o colaborare între Ariana Grande și Justin Bieber.

Luna următoare, ea a postat o poză în brațele iubitului său, pe Instagram.

În octombrie anul trecut, doamna Grande a lansat cel de-al șaselea album, ”Poziții”, care a ocupat topurile atât în ​​Marea Britanie, cât și în SUA.

Cântăreața a fost logodită anterior cu, comediantul și actorul american, Pete Davidson, dar au renunțat la relația lor acum doi ani.

În acest sfârșit de săptămână se vor împlini patru ani de când un terorist a detonat o bombă sinucigașă în timpul unui spectacol Grande la Manchester Arena, ucigând 22 de persoane.

Vedeta, care a spus că a suferit PTSD ca urmare a atrocității, s-a întors la Manchester în 2019 pentru a titra festivalul Pride al orașului.

Sursa: BBC
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata