Aromele unisex – parfumeria care șterge limitele

“Limitele persistă doar mintea noastră” – astfel poate fi caracterizat spiritul secolului XXI.  Diferențele dintre moda pentru femei și cea pentru bărbați se pierde pe zi ce trece. Femeile poartă haine bărbătești, în timp ce bărbații împrumută din tendințele modei feminine.

Acest lucru este valabil și pentru lumea aromelor. Fără restricții. Fapt pentru care parfumurile unisex sunt din ce în ce tot mai populare, subliniind stilul individual și farmecul unic al fiecărei persoane, indiferent dacă „îmbracă“ un el, sau o ea.

Un parfum unisex oferă unei femei o siguranță și încredere în sine subtil masculină, iar bărbaților efectul unui elixir dulce și picant, ce le stimulează fantezia. În plus, aroma unisex poate fi împărțită la doi, mirosul fiind diferit la fiecare dintre voi.

Pentru a putea experimenta și înțelege mai bine lumea aromelor atât pentru femei, cât și pentru bărbați, am pregătit o selecție a celor mai bune 7 parfumuri unisex.

  •  Calvin Klein All

CK All – aroma ce șterge bariera dintre sexe. A fost creat ca un parfum care personifică masculinul și femininul. Cu ceai verde, arome citrice și tente florale, All reprezintă o combinație perfectă pentru el și pentru ea.

  • Escentric Molecule 01

Excentric, intrigant, discret. Atât de neobișnuit încât vrei să-l ghicești din nou și din nou. Proprietățile Escentric Molecule 01 sunt comparabile cu cele ale feromonilor, fiind o aromă cu adevărat irezistibilă și provocatoare. Compoziția aromată este compusă exclusiv dintr-un singur element molecula Iso E Super.

  • Tom Ford Grey Vetiver

Tom Ford a prezentat noua capodoperă în 2009 și, deși Grey Vetiver a fost anunțat ca un parfum bărbătesc, cunoscătorii îl atribuie parfumurilor unisex. Aroma sofisticată de vetiver combinată cu condimente și citrice subliniază gustul delicat și stilul impecabil al proprietarului parfumului. Nucșoara, piperul negru și salvia formează baza buchetului, iar coarda lemnoasă finală este înconjurată de căldura senzuală a ambrei și a mușchiului de stejar.

  • Montale Wild Pears

Montale Wild Pears este un parfum al ispitei, o puternică armă de seducție, în formula căreia se combină viața exotică și cea de zi cu zi. Compoziția aromei se bazează pe un miros dulce și senzual de pere care creează atmosfera unei insule tropicale nelocuite. Dar mai întâi, proprietarul parfumului va trebui să evalueze răcoarea bergamotei, care dezvăluie compoziția. Apoi intră în joc duelul fragil de cuișoare picante și lăcrămioare tandre. Senzualitatea nuanțelor de fructe este subliniată în mod ideal de vanilia dulce, lemnul de santal și mosc, creând o trenă unică prin durabilitatea sa.

  • Tobacco Vanille, Tom Ford

O combinație extravagantă de vanilie amestecată cu un miros condimentat și aproape brutal de tutun, cu o atingere de ghimbir ce te învăluie cu farmec și delicatețe. Aroma sa complexă combină clasicul cu modernul, reprezentând vremurile vechi și noi. Esența parfumată Tobacco Vanille rămâne actuală datorită armoniei sale nobile, ce îmbină eleganța cu romantismul.

  • Gucci Oud

Unul dintre cele mai interesante parfumuri unisex, Gucci Oud se încadrează în notele orientale cu patchouli, mosc și ambră. Luxul și misticul aromei captează cu ușurință atenția celor din jur. Simte magia aromei Gucci Oud, unde tradițiile estice sunt servite prin prisma modernității!

  • Eau de Cartier

Cartier Eau de Cartier confirmă faptul că frumusețea și sofisticarea adevărată sunt simple și necondiționate. Din primele sunete ale notelor de bergamotă, yuzu și coriandru până la accentele de vârf de violetă, lavandă, patchouli, mosc și chihlimbar alb, veți fi în captivitatea acestui parfum atractiv. Proaspăt, de vară, revigorant, ca un pahar de apă rece!

Nu în zadar, parfumul unisex este numit “sărbătoare dublă”. Este o parfumerie specială, unică, care, cu o alegere competentă, poate deveni o soluție universală pentru femei și bărbați. Aceasta este singura categorie de arome care vă permite să obțineți o unitate armonioasă cu persoana iubită.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata