Ce rochii alegem să purtăm de revelion?

Mai sunt doar câteva săptămâni până la noaptea dintre ani, tocmai de aceea cel mai bine este să ne asigurăm încă de acum că avem ținuta pregătită. Atunci când vine vorba de intrarea în Noul An eu recomand optarea pentru rochii; acestea sunt și elegante și ne și scot în evidență.

Pentru că există sute de modele rochii revelion trebuie să avem în vedere câteva criterii pentru a fi sigure că vom face cea mai corectă decizie. Nu uitați că cel mai important este să vă simțiți voi bine în ținuta aleasă.

Atunci când alegeți o rochie trebuie să aveți în vedere:

  1. Culoarea

Asa cum probabil știți deja multe femei iubesc să poarte în noaptea dintre ani rochii roșii. Ei bine și anul acesta site-urile online ne pun la dispoziție mai multe modele de rochii de ocazie roșii. Desigur oricând se poate opta pentru o rochie neagră, o rochie verde sau chiar diverse combinații de culori. Dacă mergeți la o petrecere organizată de o firmă trebuie să aveți în vedere și ce dress-code se cere pentru a nu face vreo greșeală.

  1. Lungimea rochiei

Aceasta este foarte importantă mai ales că o lungime prost aleasă ne poate strica toată seara. Dacă vreți să dansați vă recomand să nu optați pentru rochii foarte lungi, deoarece se pot dovedi incomode. De asemenea, nu uitați să aveți în vedere locul în care veți petrece această seară; doar în acest fel veți ști dacă merge o rochie mai lungă sau una mai scurtă.

  1. Modelul rochiei

Cred că modelul ne dă cele mai multe bătăi de cap. Trebuie să recunoaștem că toate ne-am dori să purtăm rochiile acelea care vin mulate pe corp sau care ne scot decolteul în evidență. Dar înainte de a face asta trebuie să ne gândim și cum vom arăta în ele. Eu sunt de părere că mai bine mergem pe o rochie mai largă, care să ne permită să ne mișcăm în voie, decât să mergem pe o rochie în care nu putem nici să respirăm.

De unde putem cumpăra rochii revelion?

Eu vă recomand kokoa-couture.ro; acest site online este un adevărat paradis pentru femei. Oferă orice tip de îmbrăcăminte, asigură calitate și în plus prețurile sunt foarte accesibile. Mai pe scurt, este cel mai bun loc din care putem cumpăra rochii revelion.

La ei veți putea găsi rochii scurte, rochii lungi, colorate sau alb-negru. Cu alte cuvinte, tot ce v-ați putea imagina. În plus, folosindu-vă de filtre puteți să vă opriți doar asupra modelelor care au disponibilă și mărimea voastră. Acest lucru este foarte util mai ales că este foarte trist să vezi un model de rochie și abia după aceea să îți dai seama că nu au pe stoc mărimea ta. Așa cum vă spuneam, cred că acest site este cel mai bun loc din care putem achiziționa rochii revelion.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata