Cele mai mari câștiguri la ruletă din istorie

Ruleta sau Roata Diavolului i-a ruinat pe foarte mulți entuziaști dar există câteva persoane care au reușit să bată Casa și viața lor s-a schimbat drastic. Acest articol o să fie exact despre acești oameni care au pariat totul, provocându-și norocul la maxim și au obținut o sumă astronomică de bani. Probabil există și câștigători mai mari, dar ei au rămas anonimi și se subînțelege de ce. Ruleta este un joc care i-a provocat pe foarte mulți pariori să joace. Daca doriți să știți care sunt strategiile credibile de pariere sau doriți să vă încercați norocul, verificați recenzia despre acest joc.

Ashley Revell

Primul mare câștigător la ruleta este Ashley Revell. Nu se știe de ce, dar într-o zi el și-a luat toate economiile și a plecat la Las Vegas. Acolo a pariat tot la ruletă, pe o singură rotire a roții. Economiile lui au fost în jur de 135 000 de dolari. Domnul Revell a câștigat acest pariu nebun și suma a fost dublată. Cu banii câștigați la cazinou el a început o afacere cu site de poker online – Poker UTD.

Charles Wells

Charles Wells este al 2-lea câștigător mare la ruletă, dar din păcate istoria lui nu are un final atât de fericit. Acest domn a câștigat un milion de franci într-o singura noapte la ruletă, într-un cazinou la Monte Carlo. Acea noapte norocoasă a anului 1891, i-a adus domnului Weels o sumă, care greu poate să fie calculată și în prezent. Chiar dacă convertiți acești bani în dolari și țineți cont de inflația, tot nu vă puteți da seama ce putere de cumpărare a avut această sumă fabuloasă. Norocul nu l-a părăsit imediat. Tot în acel an, Charles Wells s-a întors și a mai câștigat mulți bani și nu s-a mai oprit. În final, a pierdut tot. Mai târziu a fost arestat și condamnat la 8 ani de închisoare. Charles Wells a murit in anul 1922 la Paris.

Joseph Jagger

Joseph Jagger este a 3-a persoana care și-a găsit locul în clasamentul nostru, datorită norocului său. Oare a fost pur și simplu noroc sau și altceva? El a lucrat în industria utilajelor de bumbac și și-a folosit această experiență la cazinoul Beaux-Arts din Monte Carlo. Acolo el a plătit 6 angajați ca să noteze în taină rezultatele de la mai multe învârtiri ale roatei. A observat că una dintre rulete are o tendință clară, care duce la apariția numerelor 7, 8, 9, 17, 22, 28 și 29. Aceste numere apăreau mult mai des decât celelalte. Domnul Jagger a vizitat cazinoul respectiv și a pariat exact pe aceste numere. Câștigul lui în următoarele câteva zile a fost în valoare de 375 000 de dolari. Nu a durat mult și Casa s-a prins de această șmecherie și a scăpat de ruleta defectă. Jagger și-a păstrat câștigurile și s-a retras. Nu a mai jucat niciodată la cazinou.

Mike Ashley

A venit momentul să vă povestim și despre un miliardar care a jucat numai de plăcere. Și după cum bine știți, banii trag la bani, domnul Ashley, un om de afaceri și proprietar al clubului de fotbal Newcastle United, a vizitat cazinoul privat Mayfair. Miliardarul a plasat un pariu complex la ruletă de aproximativ jumătate de milion de lire sterline. Acest pariul includea numărul 17. Pariul a fost câștigător și suma pariată a fost dublată.

Chris Boyd

Domnul Boyd este al 5-lea câștigător despre care există informații sigure. El a fost un programator de calculatoare din Anglia. A reușit să strângă 220 000 de dolari în 3 ani. A luat acești bani și a plecat la Las Vegas în căutarea unui cazinou care să accepte un pariu atât de mare. Multe cazinouri l-au refuzat, dar în final a reușit să facă o înțelegere cu Bicion’s Horseshoe Club. Pariul maxim acceptat de cazinoul a fost de 100 000 de dolari, dar au făcut o excepție. Mai mult de atât, au acoperit dublul zero la ruletă americană și în acest fel au transformat-o în ruletă europeană. Chris a pariat întreaga sumă pe roșu și a câștigat. Pariul lui a fost dublat.

Originea exactă a jocurilor de noroc nu este cunoscută, dar se știe că jocul de ruletă este unul dintre cele mai vechi. Astăzi, putem accesa jocul de ruletă nu numai mergând la un cazinou clasic. Jocul a venit la noi acasă prin intermediul internetului. Operatorii online sunt foarte generoși și oferă promoții și bonusuri speciale pariorilor. Probabil că în istoria modernă a jocurilor de noroc există și câștigători mai mari, dar identitatea lor este protejată așa că nu vom afla despre experiența lor, decât daca ei nu vor să ne povestească.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata