Cuplul de vedete J.Lo și A-Rod s-a despărțit pentru că „sunt mai buni ca prieteni”

Cântăreața și actrița Jennifer Lopez și fostul star de baseball din New York Yankees, Alex Rodriguez și-au anulat logodna pentru că „sunt mai buni ca prieteni”, anunțând despărțirea joi, la doar câteva luni după ce au negat că relația lor de patru ani ar fi fost în dificultate.

„Ne-am dat seama că suntem mai buni ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să rămânem astfel”, au transmis într-o declarație comună Lopez, 51 de ani, cunoscută și sub numele de J.Lo, și Rodriguez, 45 de ani, cunoscut sub numele de A-Rod.

„Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune”, au spus Lopez și Rodriguez.

Unul dintre cele mai mari cupluri de vedete din Statele Unite din ultimii patru ani și uneori cunoscut în mass-media sub numele de J-Rod, Lopez și Rodriguez au spus că vor rămâne în mare măsură reținuți despre despărțire, din respect pentru copiii lor din relațiile anterioare.
„Ne dorim binele unul pentru celălalt și pentru copiii celuilalt. Din respect pentru ei, singurul alt comentariu pe care trebuie să-l spunem este să vă mulțumim tuturor celor care au trimis cuvinte amabile și sprijin ”, au spus Lopez și Rodriguez.

În martie, ei au negat știrile care relatau faptul că s-au despărțit, spunând că „lucrează la unele lucruri”.

La acea vreme, site-ul celebrității TMZ, pagina șase a New York Post și mai multe site-uri de divertisment citau surse neidentificate apropiate cuplului, spunând că perechea și-a anulat logodna.

Rodriguez și cântăreața Lopez, care a cântat la inaugurarea președintelui SUA Joe Biden în ianuarie, au început să se întâlnească la începutul anului 2017 și și-au anunțat logodna în martie 2019.
La sfârșitul anului trecut, Lopez a spus că, cuplul și-a amânat nunta de două ori din cauza pandemiei.

Și-a început cariera ca dansatoare și cântăreață și a produs și a jucat în filmul din 2019 „Hustlers”. A apărut în alte filme și la televizor.

Rodriguez s-a retras în 2016, după o carieră de 22 de ani în care a lovit 696 de runde de acasă, plasându-l pe locul patru pe lista de alergări de acasă din toate timpurile a Ligii Majore.

Sursa: Reuters
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata