De ce bijuteriile personalizate reprezintă un cadou inedit

Bijuteriile sunt iubite de femei şi de bărbaţi, deopotrivă. Acestea reprezintă mai mult decât accesorii, ele sunt martorii celor mai frumoase momente, reuşind să marcheze evenimente importante din viaţă. Logodna este pecetluită cu ajutorul unui inel de logodnă, căsătoria cu ajutorul verighetelor, botezul cu o brăţară sau cercei, după caz. Aniversările, de asemenea, sunt celebrate cu ajutorul bijuteriilor. Bijuteriile îşi fac loc în vieţile noastre şi le înfrumuseţează. Cu strălucire, dar şi cu emoţie.

Legat de aniversări, pentru că le-am adus în discuţie mai sus, întotdeauna îţi vine în minte întrebarea “Ce cadou să cumpăr?” Te gândeşti dacă sărbătoritul sau sărbătorita are nevoie de ceva material sau te îndrepţi către un cadou simbolic, care să-i aducă aminte de tine şi de acest moment. Mergi prin magazine, vezi care sunt opţiunile, dar nu te mulţumeşte nimic. Dacă trebuie să faci un cadou, să fie unul care să aducă bucurie, nu-i aşa? Noi pe premisa asta mergem. Şi atunci, ce cadou cumperi când nu ai nicio idee? Ei bine, eşti la un pas sau mai bine zis la un click distanţă de cele mai frumoase cadouri pentru sărbătoriţii din familie. Şi nu numai.

Bijuteriile personalizate reprezintă cadouri excepţionale. Din cel puţin 2 motive. Primul este datorat semnificaţiei şi al doilea, datorat sentimentelor cu care vine bijuteria în sine. Personalizarea face ca bijuteria să fie unică şi să înglobeze cele mai intense trăiri. Iar când spunem personalizare ne referim la mesaje speciale, la o gravură deosebită, la realizarea unei bijuterii custom cu numele sărbătoritei, ne referim la bijuterii realizate după dorinţele tale, în orice configuraţie sau dimensiune.

De ce este apreciată o bijuterie personalizată? Răspundem cu o altă întrebare. Păi cui nu-i place o bijuterie realizată special pentru momentul aniversării? Acest cadou spune foarte multe lucruri despre implicarea de care ai dat dovadă, despre sentimentele pe care le simţi, despre importanţa aniversării, dar şi despre persoana căreia îi dăruieşti bijuteria. Practic, dăruieşti o bijuterie care spune tot. Şi cu ea, vei ajunge (dacă nu erai deja) la sufletul sărbătoritului/sărbătoritei.

Tipuri de bijuterii personalizate pe care le poţi oferi în dar:

  1. Inel cu piatra zodiei sale. Da, trebuie să faci puţină muncă de cercetare să afli care este piatra zodiei, dar crede-ne că va merita. De exemplu, dacă ametistul corespunde zodiei sale, imaginează-ţi câtă bucurie îi va aduce un inel cu această piatră. Vezi modelele propuse de noi pentru aniversări de excepţie.
  2. Inel cu anumită semnificaţie. Poate fi o amprentă sau un simbol.
  3. Pandantiv cu mesaj. Orice mesaj pe care-l consideri grăitor pentru relaţia dintre voi. Poate fi un mesaj de încurajare, de felicitare şi aşa mai departe.
  4. Pandantiv cu iniţiala numelui.
  5. Pandantiv-simbol. Cu toții avem un lănțișor cu un pandantiv care ne reprezintă. Poate fi sub formă de cruciuliță, de literă, zodie, elemente inspirate de muzică, natură, familie etc.
  6. Brăţară cu numele gravat.
  7. Brăţară cu charm-uri reprezentative. De exemplu, dacă îi place să călătorească, poţi alege charm-urile de tip avion, rândunică sau geantă de voiaj, toate acestea te duc cu gândul la astfel de experienţe.
  8. Cercei cu diamante. Cerceii sunt accesorii nelipsite din caseta de bijuterii pentru doamne. Aceștia reușesc să redea întregii ținute o tușă îngrijită, sexy și totodată, estetică. Vezi modelele din colecţia Valmand şi alege să dăruieşti cadouri cu stil.
  9. Broşe. Pune-ţi imaginaţia la treabă şi dăruieşte-i o broşă deosebită pe care să o ataşeze paltoanelor sau sacourilor. Şi nu, nu este un accesoriu demodat, din contră. Rafinamentul unei broşe de calitate cu greu poate fi egalat.

Cumpără întotdeauna bijuterii din surse autorizate, pe care le poți verifica înainte. Valmand este locul perfect de unde poți achiziționa bijuterii personalizate şi personalizabile, după ce parcurgi colecția impresionantă de inele de logodnă, inele cadou, verighete, cercei, pandantive sau coliere. Colecția de bijuterii de la Valmand este definită de atenție, grijă la detalii și eleganță. Consultă specialiștii noștri sau programează o vizită la magazin și dăruieşte cea mai frumoasă bijuterie.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata