Fashion Days aniversează 8 ani în România, cu reduceri de până la 70% la sute de mii de produse

  • 700.000 de clienți, în 8 ani de trendsetting
  • Cel mai fidel client: 1.800 de comenzi plasate și 2.700 de produse
  • Vânzări de 380 de milioane de euro, fără TVA, în 8 ani de Fashion Days
  • Livrare și retur gratuite la comenzile realizate de clienți cu ocazia aniversării a8 ani de Fashion Days

Fashion Days aniversează 8 ani de la intrarea pe piața din România și anunță că a depășit,anul acesta, 7 milioane de comenzi plasate de clienți în România, Bulgaria și Ungaria. În total, în cei 8 ani, valoarea comenzilor făcute de clienții Fashion Days a ajuns la 380 de milioane de euro,fără TVA, la nivel de grup. În România,clienții au comandat produse în valoare de 220 de milioane de euro,fără TVA.

Cu ocazia aniversării, Fashion Days organizează pentru toți clienții săi un eveniment de shopping de amploare, cu reduceri de până la 70% la o gamă de sute de mii de produse, de la branduri precum Zee Lane, Pepe Jeans, Furla, Calvin Klein, Desigual, Coccinelle, United Colors of Benetton și multe altele. Evenimentul de reduceri va începe pe 13 decembrie,în cursul serii,și va continua pe durata întregii zile de 14 decembrie. Clienții care au aplicația de mobil instalată vor putea beneficia de promoții în exclusivitate, înainte de startul campaniei în website.

„Opt ani de Fashion Days înseamnă energie investită în schimbare și reinventare, pentru a le oferi clienților noștri o experiență unică de shopping. Avem alături o echipă creativă care a demonstrat că știe mereu cum să se adapteze stilului de viață și preferințelor clienților noștri, aflați în continuă mișcare. Am căutat și implementat servicii care să vină în ajutorul lor, precum livrarea diversificată, inclusiv în rețeaua de oficii ale Poștei Române și punctele de livrare din Ungaria și Bulgaria, returul gratuit sau serviciul de identificare a mărimii potrivite, Fit finder. De asemenea, am extins permanent gama de produse și branduri din portofoliu șidoar pentru sezonul toamnă/iarnă avem peste 27 de noi mărci în oferta Fashion Days. Pentru că momentele aniversare se petrec în familie, suntem bucuroși să aniversăm acest eveniment special alături de clienții nostri și să le răsplătim fidelitatea, oferindu-le sute de mii de produse la prețuri reduse cu până la 70%”, spune Robert Berza, General Manager, Fashion Days.

8 ani de Fashion Days în cifre-record

Site-ul fashiondays.ro a fost accesat de peste 90 de milioane de ori și au fost folosiți peste 900.000 de termeni diferiți în căutări. Nu au lipsit nici situațiile inedite, unii vizitatori căutând „drujbă pe benzină”, „anvelope de iarnă” sau „ciocan rotopercutor”. Vedetele în topul căutărilor pe Fashion Days sunt însă: ceasurile, căutate de 256.000 de ori, rochiile, de 228.000 de ori și costumele de baie, de 132.000 de ori.

Continuarea pe News24.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata