Magazinul online românesc Felicity Store anunță reduceri mari de Black Friday 2018

Așa cum suntem obișnuiți în fiecare an de Vinerea Neagră, magazinele fizice și online din toată țara anunță reduceri și promoții substanțiale la care nu avem cum să rămânem indiferenți. Anul acesta nu duce nici el lipsă de oferte promoționale grozave la tot felul de produse și servicii. Printre magazinele online care includ Black Friday 2018 în calendarul lor se află și Felicity Store. Acesta anunță încă de pe acum cele mai bune reduceri ale anului la produsele de pe site.

Bijuteriile handmade cu stil, create în exclusivitate de mână, din materiale de cea mai bună calitate precum argintul 925, vor fi regăsite în categoriile variate ale magazinului la jumătate de preț.

Momentul în care Felicity Store ține Vinerea Neagră pe site este weekendul 16-18 noiembrie

Atunci toate bijuteriile unicat de pe site vor avea reduceri mari, de până la 50%, cu mult mai mult față de anul 2017.

O altă diferență pe care cumpărătorii vor fi bucuroși să o remarce se referă la faptul că de Black Friday 2018, la Felicity Store toate produsele din magazinul online vor beneficia de această reducere inedită. Comparația se face cu anul trecut când doar o parte dintre accesoriile handmade pentru bărbați și pentru femei de pe site au fost incluse în promoție.

Brandul clujean anticipă faptul că timpul de livrare se va mări considerabil datorită numărului mare de comenzi ce se preconizează. De asemenea, coletele vor putea ajunge cu întârziere din cauza faptului că după weekendul cu promoții de Vinerea Neagră toți curierii din țara vor încerca să facă față volumului amplu de comenzi și de colete ce trebuie livrate în toată România.

De asemenea, Felicity Store anunță că perioada de 16-18 noiembrie va fi una specială pentru toată lumea, atât în ceea ce privește vânzările magazinului online, cât și privitor la clienții care își vor putea achiziționa cele mai minunate bijuterii handmade personalizate la doar jumătate de preț.

Se estimează un succes garantat al brandului de accesorii românești create de mână

Având în vedere faptul că oricum lunar magazinul înregistrează un volum mare de comenzi, în weekendul cu Vinerea Neagră de reduceri și promoții, totul va fi la superlativ.

Prima zi promoțională din marele sfârșit de săptămâna încărcat cu oferte, vinerea de 16 noiembrie, se crede că va fi cea mai de succes din toate. De aceea, Felicity Store își sfătuiește clienții fideli și potențialii clienți să țină minte această dată specială pentru a fi primii care se vor putea bucura de comenzile la prețuri până la 50% mai mici la toate accesoriile de pe site.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata