Meghan Markle scrie o carte pentru copii inspirată de Harry și Archie

Ducesa de Sussex va publica o carte pentru copii despre relațiile tată-fiu, așa cum se vede prin ochii mamelor.

Bench (Banca) va fi publicată pe 8 iunie și se spune că este inspirat de legătura dintre soțul ei, prințul Harry și fiul lor Archie.

„Banca a început ca o poezie pe care am scris-o pentru soțul meu de Ziua Tatălui, la o lună după nașterea lui Archie”, a spus ducesa într-un comunicat.

„Acea poezie a devenit această poveste”.

Ea a adăugat: „Speranța mea este că The Bench rezonează cu fiecare familie, indiferent de tip, la fel de mult ca la mine”.
Povestea va fi însoțită de imagini ale ilustratorului premiat Christian Robinson.

Ducesa va exprima și o versiune audio a cărții sale.

Editorii, Penguin Random House, au spus că, cartea își propune să evoce „un profund sentiment de căldură, conexiune și compasiune”.

Acesta a adăugat: „Oferă cititorilor o fereastră către momente comune și durabile între un grup divers de tați și fii – momente de pace și reflecție, încredere și credință, descoperire și învățare și confort durabil”.
Cartea este cea mai recentă într-o serie de inițiative întreprinse de Sussex de la decizia lor de a renunța la îndatoririle regale în 2020 pentru a se muta în SUA și a avea o viață independentă.

De atunci, cuplul și-a lansat propria fundație caritabilă, Archewell, iar ducesa a dat glas filmului Disney Nature, Elephant. Archewell i-a inspirat să înceapă un podcast cu același nume în care își propun să promoveze bunăstarea și bunătatea.

De asemenea, au asigurat contracte comerciale considerate a fi în valoare de milioane, inclusiv un acord Netflix pentru a produce proiecte TV și un acord Spotify pentru podcast-uri.

Primul lor proiect pentru Netflix se va concentra pe Jocurile Invictus, o competiție pentru personalul militar rănit și veterani, care a fost susținută de prinț.

De asemenea, el a anunțat recent că se alătură start-up-ului BetterUp în domeniul sănătății mintale și al coaching-ului de viață ca „ofițer șef de impact”.

Cartea ducesei nu este prima ei aventură în scris.

Obișnuia să scrie un blog despre stilul de viață numit The Tig – care s-a închis după ce și-a început relația cu prințul Harry.

Archie împlinește doi ani joi, iar cuplul așteaptă al doilea copil, o fată, la sfârșitul acestui an.

Sursa: BBC
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata