Nuanta de roz- ghid de buna purtare

Adori nuanta de roz, una din cele mai frumoase nuante ale anului 2017, dar nu stii mereu cu ce sa o porti? Nuante de pastel sau foarte puternice… note metalizate… iata care sunt cele mai bune idei pentru a pune cel mai bine in valoare nuanta de roz.

Cu rosu. Iata una din cele mai frumoase combinatii cu putinta. Este vorba despre rosu si roz. Este vorba despreo combinatie foarte vesela si foarte eleganta, una din cele mai stilate modalitati de a purta rozul.

Cu negru. Iata una din cele mai reusit, dar si cele mai frumoase combinatii. O combinatie cu efect garantat, care te va pune mereu in valoare cu stil. Alege o nuanta de roz usor satinata pe care sa o porti la o nuanta de negru mai profunda. Un sacou in nuante de roz va pune cel mai bine in valoare o pereche de pantaloni din piele in nuante de negru si un top tot negru.

Cu gri. Asocierea de roz si de gri este una extrem de sic si de eleganta. Este una foarte clasica si uneori cam boring dar care poate sa fie cel mai bine pusa in valoare de nuanta de roz bubblegum. O tinuta inspirata de stilul masculin-feminin in aceste nuante este cea mai buna alegere.

Cu nuante pastelate. Trebuie sa ai grija atunci cand vine vorba despre armonia de culori si sa pui cel mia bine in valoare rozul prin intermediul unor nuante de pastel foarte frumoase. Movul lavanda si rozul merg de minune impreuna.

Cu albastru electric. Cele mai indraznete dintre voi pot miza pe combinatia de roz cu alabstru electric. Este o combinatie foarte eleganta dar si plina de vitamina. Cele doua nuante se pun foarte bine in valoare una pe alta.

Cu verde mint. Intre verdele mint si rozul exista o veritabila poveste de dragoste. Arata de minune impreuna. Un duo de cea mai delicata armonie care functioneaza de minune in toate situatiile.

Cu nuantele de black and white. Un trio care poate deveni extreme de atragator. Dar care este foarte usor de adoptat, mai ales daca mizezi pe o geanta in nuante de black and white.

Sursa foto: d-j-fashion.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata