O zi la spa – Topul celor mai cautate 5 centre SPA din București

V-ați întrebat de ce multe hoteluri și resorturi oferă oaspeților posibilitatea de a se bucura de un minunat serviciu spa ? În prezent, spa-ul a devenit locul preferat al multora dintre noi, deoarece chiar și bărbații decid să se refugieze în acest loc magic unde pot face masaje faciale, corporale și o serie de tratamente de înfrumusețare.

Dacă petrecerea unui timp diferit este unul dintre obiectivele voastre, nu puteți pierde beneficiile unei zile frumoase la spa:

Ideal pentru răsfăț: este locul unde puteți dedica puțin timp sănătății voastre interioare și exterioare. După ce vă îmbunătățiți aspectul fizic, starea de spirit și stima de sine se vor îmbunătăți foarte mult, de asemenea. Multe dintre tratamentele oferite de spa-uri ajută la eliminarea toxinelor și celulelor moarte, rezultatul fiind o piele mai sănătoasă și mai frumoasă.

Locul perfect pentru odihnă: uneori rutina de zi cu zi devine extrem de obositoare, de aceea o idee bună pentru a scăpa de oboseală este să mergeți o zi la spa pentru a vă relaxa, pentru a vă bucura de un masaj corporal, pentru a vă răsfăța și pregăti să reveniți la rutina zilnică.

Locul excelent pentru a vă îmbunătăți stima de sine: uneori uităm că nevoia de a ne simți frumoși este la fel de importantă ca cea de a avea parte de sănătate. Din acest motiv, trebuie să vă faceți timp pentru a cultiva și a menține un aspect fizic frumos, pentru a vă revigora simțurile. Dacă vă place să fiți însoțiți, mergeți cu un prieten. Veți petrece o zi minunată, împărtășind o experiență relaxantă împreună.

Locul magnific pentru meditație: dacă sunteți stresați sau îngrijorați, alegerea unui centru spa & masaj bucuresti poate fi una ideală pentru a vă relaxa mental și clarifica gândurile. Veți avea șansa de a reduce anxietatea și de a restabili echilibrul dintre minte și corp.

Locul perfect pentru îmbunătățirea sănătății fizice: datorită diverselor tratamente naturale oferite de un spa, vă veți putea bucura și de relaxare musculară adecvată, deci este o alegere bună pentru cei dintre voi care suferă de contracturi, cauzate de statul într-o poziție neadecvată mult timp, o mișcare bruscă sau chiar stres. Ele sunt benefice și pentru problemele osoase, în special pentru artrită, pe care nu o elimină, dar contribuie la reducerea durerii cauzate de boală.

Unde vă puteți bucura de o zi la SPA în București? Top 5 centre SPA București

După cum am putut observa, o zi la SPA are o serie de beneficii foarte interesante. Prin urmare, dacă vreți să vă bucurați de ele nu trebuie decât să mergeți la unul dintre centrele SPA  din București. Iată 5 dintre centrele SPA unde puteți merge pentru a profita de o zi întreagă de răsfăț:

  • Therme București
  • Thaico SPA
  • Orhideea Health & Spa
  • Shiseido Spa
  • Belle Maison SPA

Therme București

Therme București este un centru de wellness creat din dorința de a le da șansa clienților să-și îmbunătățească starea de bine. Oricine dorește să se bucure de o zi relaxantă, merge la Therme pentru a se bucura de o ambianță de vacanță și uita de agitația din viața cotidiană.

Thaico SPA

Echipa Thaico vă invită să vă răsfățați în deplină armonie și liniște. Redescoperiți-vă energia, liniștea interioară și echilibrul într-un centru wellness care oferă o gamă variată de tratamente pentru minte, trup și suflet, realizate de terapeutice asiatice cu experiență.

Terapiile de care veți avea parte la Thaico sunt personalizate și concepute astfel încât să satisfacă toate nevoile și obiectivele individuale de sănătate: eliminare stres, purificare, relaxare profundă, remodelare corporală etc. Cu alte cuvinte, acest centru wellness este opțiunea ideală pentru o zi de neuitat.

Orhideea Health & Spa

Din pasiune pentru wellness, un termen pe care reprezentanții acestui centru îl definesc ca fiind un mod de viață diferit de rutina zilnică, Orhideea Spa se concentrează pe sănătatea fizică, emoțională și mentală a clienților săi.

Shiseido Spa

Dacă vreți să vă îmbunătăți starea de spirit și revigora sufletul, puteți păși și în acest centru care reprezintă o fuziune perfectă între atmosfera de spa, artă și design.

Belle Maison SPA

Un centru în care puteți să vă regăsiți echilibrul, să vă încărcați bateriile, să scăpați de stres și să petreceți o zi relaxantă.

Beneficiile unei zile petrecute la SPA sunt numeroase, la fel sunt și serviciile oferite de aceste centre care își așteaptă clienții să le calce pragul, pentru a se bucura de clipe minunate împreună cu cei dragi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata