Produse Canni pentru îngrijirea unghiilor

Pentru aplicare, oja semipermanentă Canni necesită Primer și Top Coat de la Canni și se usucă cu ajutorul lampei UV sau Led. Pentru ca o manichiură să te încânte cu frumusețea sa impecabilă mai mult timp, folosește Top Coat Soak-off de la marca Canni. Creează un finisaj de lungă durată și oferă o aderență excelentă la aplicarea ojei semipermanente Canni. Oja se va menține pe unghii timp de două săptămâni. Canni Soak-off Top Coat este excelent atât pentru lămpile UV, cât și pentru lămpile LED. Are o consistență medie, nici prea lichidă și nici prea groasă, nu se prelinge spre cuticule și în crestele periunguale. Datorită periei elastice și tăierii sale corecte, produsul este ușor și convenabil de aplicat. Se aliniază rapid și nu creează dungi sau bule. Pentru ca manichiura ta să-și păstreze frumusețea o lungă perioadă de timp, fără să se cojească și fără să crape, aplică stratul de finisare subțire, insistând pe marginile unghiilor.

Primer Canni

Baza unei manichiuri de înaltă calitate și durabile este o pregătire temeinică a unghiilor și este pur și simplu imposibil de realizat fără un primer extrem de eficient. Un strat de bază minunat este prezentat de marca Canni, astfel încât manichiura cu oja semipermanentă să se poată menține cu un aspect impecabil mult timp, datorită aderenței sporite între învelișul decorativ și plăcile unghiilor. Unul dintre principalele avantaje ale Canni Primer este că nu necesită degresarea prealabilă a unghiilor. În plus, lichidul este ușor de aplicat, se răspândește uniform, umplând fisuri și alte imperfecțiuni minore. Este important să se usuce foarte repede, pentru a nu sacrifica timpul de uscare a manichiurii. Cu un astfel de primer, se garantează o aderență excelentă a ojei și a unghiilor. Produsul are în compoziția sa un complex de vitamine, iar unghiile vor primi substanțele necesare pentru a-și menține farmecul natural.

Finisaj Top Coat Canni

O manichiură ideală, înseamnă o placă a unghiei pregătită, o nuanță preferată de ojă semipermanentă și un finisaj durabil. Marca chineză Canni oferă o soluție excelentă și bugetară pentru toate aceste aspect și în special, un finisaj Top Coat Canni armat, neaderent, temperat. Consistența translucidă este îmbogățită cu strălucire, care conferă unghiilor un efect lucios și strălucitor. Un astfel de produs îi va oferi manichiurii un aspect complet nou, atractiv, fără a necesita mult efort, investiție de timp, efort și bani. Manichiura nu se îngălbenește în timp, este strălucitoare, nu crapă, protejează stratul de acoperire împotriva deteriorării externe, previne fragilitatea și descuamarea unghiilor, păstrează mult timp aspectul original al manichiurii.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata