Semnificatia viselor: ce inseamna VISELE EROTICE! Cand ar trebui sa te ingrijorezi!

Subconstientul este cel care da nastere viselor de noapte, in faza de miscare rapida a ochilor. De fapt, aceasta sintagma reprezinta intervalele in care visele se formeaza ca urmare a incetinirii activitatii cerebrale. Visele nu sunt, insa, intamplatoare, caci ele transmit diverse tipuri de mesaje si de semne, care ne avertizeaza cu privire la evenimentele ce se vor intampla in viata reala. Tot in faza de miscare rapida a ochilor iau nastere si visele erotice.

Tu stii ce inseamna daca ai vise erotice? Noi am primit explicatii WOW de la specialistii in oniromantie (studiul viselor) si ti le spunem si tie!

  1. Ai visat ca faci sex cu fostul tau partener? Nu ai de ce sa iti faci griji! Desi am fi tentati sa credem ca acest tip de vis se traduce prin prezenta sentimentului de dor fata de persoana din vis, in fapt nu aceasta este explicatia corecta. Conform psihologilor, un astfel de vis este pus pe seama faptului ca, pur si simplu, creierul nostru incearca sa deruleze secvente de viata care s-au petrecut in realizate, incluzand in scenariile sale chipuri familiale din trecut.
  2. Din contra, in vis partenerul tau din viata reala era cel care intretinea raporturi intime cu o alta persoana? Cu siguranta acesta vis reprezinta teama ta de a nu pierde persoana respectiva. In plus, visul in care partenerul tau face sex cu altcineva denota si o oarecare doza de lipsa de incredere pe care tu o ai in propria ta persoana.
  3. Visele erotice pot sa aiba si un substrat mai profund. De exemplu, nuditatea care apare in vis este reflectia unor sentimente de vulnerabilitate pe care le resimti in realitate. In acelasi timp, nuditatea poate sa insemne si faptul ca, in viata, ai anumite parti ale personalitatii tale pe care vrei sa le tii ascunse, iar singurul loc in care poti da frau liber acestora este visul.
  4. Visezi ca faci dragoste intr-un loc public? Atunci aceasta nu este decat o validare a sinceritatii si a deschiderii tale, vizavi de celelalte persoane! Totusi, acest vis are si o valenta negativa: ai ceva probleme de comunicare sau ai nevoie de mai multa apreciere din partea celor din jurul tau, fie ca vorbim despre partenerul de cuplu, despre colegii de la serviciu sau despre membrii familiei si prieteni.
  5. Daca ai visat recent ca intretineai raporturi sexuale cu o persoana necunoscuta, nu este semn bun! E foarte posibil ca aceasta sa fie modalitatea prin care subconstientul sa iti spuna ca este timpul sa nu iti mai neglijezi propriile nevoi – care nu sunt, neaparat, de natura sexuala – si sa incerci sa iti faci timp dar mai ales curaj pentru a lucra la planurile tale de viitor.
  6. In visele erotice pe care le ai esti cea care domina? Atunci, fara doar si poate, ai putea sa fii gata oricand sa accepti o oferta de angajari videochat! Persoanele care au astfel de vise sunt foarte senzuale si libertine, iar aceste trasaturi ale lor se manifesta si in viata sexuala!
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata