Top 4 activități perfecte pentru relaxare în cuplu

23

Să faci parte dintr-un cuplu este mai complicat decât să fii singur. Poate că această opinie nu este una foarte populară, dar adevărul este că o relație presupune mult mai mult efort decât celibatul. Desigur, o relație înseamnă și foarte multă bucurie, dar doar dacă investești timp. Iată câteva activități pe care le poți practica alături de persoană iubită. Activități la finalul cărora vă veți simți mult mai relaxați, dar și mai apropiați! 

Shopping împreună

Știm, pare că această activitate a fost pusă pe listă doar de dragul sexului frumos, dar lucrurile nu stau chiar așa. O sesiune de shopping poate fi extrem de plăcută pentru ambii parteneri, dar doar dacă există niște reguli prestabilite. De pildă, fiecare va cumpăra haine pentru celălalt, nu pentru ea însăși/el însuși, haine pe care celălalt le va purta la o viitoare întâlnire. 

Stabiliți dinainte un loc în care să vă faceți cumpărăturile, bugetul, dar și un timp limită pentru a crea și o competiție. Miza poate fi achitarea notei de plată pentru masa pe care o veți lua după ce încheiați sesiunea de shopping. Câștigă cel sau cea care a alcătuit un outfit complet cel mai repede sau cu cele mai puține cheltuieli. 

Mișcare în doi 

Să faceți mai multă mișcare cel mai probabil este o dorință comună în cuplu de ceva vreme, dar până acum tot ce ați reușit este să stați pe canapea și să urmăriți seriale. Ce vă lipsește mai exact? Noi credem că este vorba de motivație. Ce metodă mai bună de a vă motiva unul pe altul decât să faceți mișcare împreună? 

Alegeți o sală aproape de casă și mergeți împreună pentru a vă responsabiliza. În curând, când unul dintre cei doi va vrea să sară peste un antrenament din motive legate mai degrabă de lipsa de chef decât de accidentări, partenerul de sală va fi la datorie pentru a-l convinge să meargă! Există chiar și exerciții pe care le puteți încerca împreună, de exemplu clase de group fitness. 

O sesiune de masaj erotic

Dacă sunteți ceva mai îndrăzneți și vreți să îmbinați relaxarea cu ceva senzualitate, puteți oricând să apelați la serviciile de la cel mai bun salon de masaj erotic din București. O astfel de experiență nu doar că vă va ajuta să vă simțiți mai relaxați, dar probabil vă va crește și libidoul și va reaprinde flacăra pasiunii.

Nu multe cupluri înțeleg beneficiile unei astfel de experiențe sau cât de important este să încercați lucruri noi în relație. Noi credem că merită în general să aveți o minte deschisă și să încercați și lucruri care la prima vedere nu par neapărat genul vostru. S-a putea să vă aprindeți atât de tare încât cu greu veți mai ajunge acasă cu hainele pe voi! 

Preparați cina împreună

Se spune că iubirea trece și prin stomac, deci puțin efort la acest capitol s-ar putea să facă minuni pentru relația voastră. Fie că alegeți să vă jucați și să experimentați, fie că vreți să puneți la cale o cină demnă de stele Michelin, gătitul împreună poate fi o experiență pe cât de relaxantă, pe atât de gustoasă. 

Tot ce trebuie să faceți este să găsiți rețeta potrivită, să comunicați, să vă ajutați în prepararea diverselor mâncăruri și să nu uitați să vă distrați. Puțină atenție va fi totuși necesară, altfel la finalul serii veți ajunge tot să comandați. Puteți să faceți această experiență și mai plăcută prin alegerea la comun a unui vin alături de care să savurați preparatele. 

Să te relaxezi alături de persoana iubită poate deveni o prioritate pentru fiecare zi! 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata