Top tratament regenerant împotriva căderii părului

2

Căderea părului poate avea la bază diverși factori, printre ei numărându-se și stresul, oboseala extremă, schimbările hormonale produse mai ales în perioada sarcinii, nașterii sau menopauzei sau cauze genetice.

Ceea ce este îmbucurător pentru persoanele care suferă de acest lucru, oricare ar fi cauza, este faptul că tratamentele actuale sunt net îmbunătățite, iar riscurile la care se expun prin utilizarea lor pot fi zero, dacă tratamentul este ales în mod adecvat. Așadar, despre alopecie, cauzele ei, precum și cel mai bun tratament poți afla din acest articol.

Alopecie – ce este, care sunt formele ei

Termenul alopecie se aplică fenomenului de cădere a părului, însă în cantități semnificative. Alopecia poate lua mai multe forme, de la simpla rărire a părului și subțierea firului de păr până la chelie parțială sau totală. Alopecia difuză afectează cel mai frecvent persoanele în vârstă, atât femei, cât și bărbați, iar alopecia androgenă poate afecta și persoanele mai tinere. Primul factor predispozant în acest sens este cel genetic.

Cauzele alopeciei

Alopecia are multiple cauze posibile: de la alergii sau substanțe iritante, toxine, arsuri, răni și infecții la anumite medicamente sau boli – insuficiență renală cronică, radioterapie și chimioterapie, supradozaj de vitamina A, anemie feriptivă, dezechilibru hormonal și altele.

Pentru că intră în discuție și genetica, istoricul familiei este cel care va ajuta, de cele mai multe ori, medicul să determine cauzele sau forma alopeciei prezente în cazul fiecărui pacient.

Tratament regenerant și împotriva căderii părului

Deși majoritatea tipurilor de alopecie nu pot fi prevenite, există tratamente care au rolul fie de a încetini, fie de a opri căderea părului și apoi de a-l regenera, de a-i permite din nou să crească sănătos. Există medicamente care favorizează creșterea părului, însă acestea nu sunt adecvate pentru toți cei afectați de alopecie, deoarece pot da reacții adverse.

Una dintre variantele de top, cele mai eficiente și fără riscuri pentru creșterea părului este utilizarea 24 Serum, o formulă care conține peste 24 de ingrediente recunoscute pentru efectele benefice asupra părului. Acest tratament nu numai că are o eficiență ridicată în creșterea părului, dar îl ajută și să devină mai rezistent, mai puternic, mai sănătos.

Formulă unică realizată de Rekze Laboratories, unul dintre laboratoarele recunoscute pentru produsele extrem de calitative pentru îngrijirea corpului, părului sau tenului, acest produs poate fi utilizat de oricine, cu încrederea că efectele vor fi dintre cele mai bune.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata