Cu un asemenea profil infracțional, Liviu Dragnea nu poate conduce Parlamentul și un partid aflat într-un stat UE

Cu un asemenea profil infracțional, Liviu Dragnea nu poate conduce Parlamentul și un partid aflat la guvernare într-un stat UE; să se retragă din fruntea PSD și a Camerei Deputaților

„Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare, este trimis în judecată pentru instigare la abuz în serviciu, iar acum tocmai este urmărit penal, fiind acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat și abuz în serviciu pentru a frauda fonduri europene, dosar deschis pe baza unei sesizări a Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF), organismul Comisiei Europene care investighează frauda cu fonduri ale Uniunii Europene (UE).

Asta este imaginea pe care o văd toatecancelariile europene și internaționale despre persoana care deține a treia demnitateîn stat și funcția de președinte al partidului de guvernământ – PSD. Liviu Dragnea dovedește dispreț față de banii pe care noi, românii și ceilalți cetățeni europeni, îi plătim ca taxe în fiecare zi pe care o muncim, iar, odată cu ancheta OLAF, Liviu Dragnea intră în istoria rușinii în Europa.

El nu mai trebuie lăsat să ia decizii în privința guvernării și a vieții românilor. Liviu Dragnea nu poate conduce un partid aflat la guvernare într-un stat UE, el trebuie să se retragă astăzi din fruntea PSD și să-și dea demisia de la conducerea Camerei Deputaților. Parlamentul și un partid aflat la guvernare într-o țară UE nu pot fi conduse de o persoană cu un asemenea profil infracțional.”.

Deputatul european Siegfried Mureșan

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata