Deputat PNL, mesaj pentru Mihai Fifor

19

 Deputatul PNL Gigel Știrbu a afirmat, marți, că Mihai Fifor s-a comportat ca „un veritabil lăutar” cât timp a fost la conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), fiind de altfel un „lacheu” al tutoror președinților PSD.

„Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, delirând ieri într-o postare pe Facebook, îl acuză pe Președintele României, pe domnul Klaus Iohannis, de uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița, susținând că, din cauza faptului că șeful statului nu l-a numit ministru de Interne, nu are cine «să coordoneze lupta zilnică a polițiștilor cu criminalii și infractorii»”, a declarat Gigel Știrbu, printr-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Liberalul îi reproșează lui Mihai Fifor că judecă și dă verdicte, în condițiile în care PSD a avut o guvernare iresponsabilă.

„Domnule Mihai-Viorel Fifor, cum de nu vă este rușine făcând parte din acest josnic PSD să puneți în cârca Președintelui României o asemenea tragedie?! Cum de aveți dvs. îndrăzneala să arătați cu degetul, să judecați sau să dați verdicte, când voi toți, PSD-iștii, ați adus acestei țări cea mai mare instabilitate guvernamentală postdecembristă? Ori aveți grave tulburări de memorie, ori sunteți de un cinism și o obrăznicie cum n-am mai întâlnit”, a completat Știrbu.

Acesta a reamintit că PSD a schimbat 70 de miniștri în mai puțin de doi ani și trei premieri.

„Ați schimbat peste 70 de miniștri în mai puțin de doi ani, v-ați demis propriile Guverne, ați schimbat 3 premieri, ați sprijinit infractorii când ați votat Legea recursului compensatoriu în urma căreia au fost eliberați mai repede din închisori peste 14.000 de deținuți, ați depopulat Ministerul Afacerilor Interne de cadre bine pregătite și profesioniste, scoțându-i la pensie la 40 de ani pentru a-i înlocui cu fel și fel de lipitori, atârnători de partid și oameni de nimic din Teleorman”, a mai spus deputatul PNL.

„Domnule Mihai-Viorel Fifor, vi se pare că așa se poate guverna o țară?! În aceste condiții de codeală, incompetență și interese PSD, de vină este Președintele Klaus Iohannis?! În opinia mea sunteți un lacheu al tuturor președinților PSD care s-a comportat ca un veritabil lăutar cât timp a fost la conducerea Ministerului de Interne. Ați pus la dispoziție bodyguard furnizat de Jandarmerie și mașină de teren pentru domnul Alexandru Cumpănașu, din banii contribuabililor români”, a precizat Gigel Știrbu.

Liberalul a adăugat că social-democrații blochează funcții, mânați de interese proprii.

„Blocați pe funcții și pe propriile interese sunteți voi, cei de la PSD, lipsiți de coerență în declarații, deci… în gândire. Chiar Viorica Dăncilă, șefa dvs., spunea zilele trecute întrebată fiind de un jurnalist, dacă Guvernul este blocat, doamna premier a răspuns că atâta timp cât se țin ședințele de Guvern, Guvernul funcţionează. Mihai-Viorel Fifor, sunteți pur și simplu o nimicnicie a politicii românești! Dar ce mă mir?! Așa stăpâni, așa servitori…”, a conchis Știrbu.

Reacția deputatului PNL vine în contextul în care Mihai Fifor i-a transmis lui Klaus Iohannis că pune PNL să atace premierul și Guvernul pe motiv că nu i-au măsuri în domeniul ordinii și siguranței publice, însă în timp ce o fetiță din Dâmbovița a fost ucisă, MAI rămâne blocat deoarece nu are nici măcar conducere interimară. Fostul ministru de Interne interimar a adăugat că nu se pot reforma sisteme vechi care au probleme de ani de zile din cauza lui Klaus Iohannis și a PNL.

 


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News