S-a trecut linia roșie! Dacă proiectul de buget rămâne așa, cum ar fi ca toți moldovenii să recurgă la greva fiscală ca măsură extremă? – Marius Bodea

Deputatul Marius Bodea atrage atenția că neincluderea sumelor de bani în bugetul pe anul 2019 pentru finalizarea documentațiilor pentru autostrada Ungheni – Iași – Tg. Mureș, deși există o lege care prevede explicit acest lucru, echivalează cu o declarație de război a PSD-ului cu cei 4.5 milioane de locuitori din Moldova.

”Dacă această stare de fapt se menține, iar amendamentele pe care le voi înainta pentru includerea sumelor necesare în buget pentru finalizarea documentațiilor pentru autostradă vor fi respinse, cred că trebuie să recurgem la cele mai radicale gesturi pentru ca ne-a ajuns cuțitul la os!

Milioanele de oameni din Moldova care plătesc taxe și impozite, sutele de mii de întreprinzatori mici, medii și mari din regiune trebuie să ia în calcul soluția ultimă: greva fiscală! Este o măsura ultra-radicală, însă actuala formă de buget pur și simplu ignoră așteptările noastre! În acest moment, cu acest buget, Moldova este complet scoasă de pe harta investițiilor, complet abandonată.

În această situație, de ce să plătim miliarde de euro anual taxe, iar în schimb să primim din partea lui Dragnea, Vâlcov și Dăncilă sfidare și dispreț? Îmi măsor bine cuvintele. Știu că o astfel de abordare este radicală, însă nu putem continua la nesfârșit așa. Sper ca în al 12-lea ceas parlamentarii PSD-ALDE din Iași să se trezească și să lupte pentru binele Iașului și binele Moldovei!”, a spus Marius Bodea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata