Alege și tu soluția modernă de încălzire a întregii locuințe- termoșemineul!

Apariția termoșemineului, în categoria de produse a celor care comercializează și produc seminee, vine să salveze situația pentru cei care își doresc să se bucure de atmosfera de poveste, pe care un șemineu are puterea să o creeze, dar vor în același timp și o locuință permanent încălzită. Acest termoșemineu reprezintă soluția ideală în vederea executării unui șemineu care să fie totodată și centrală termică.

Important de știut și interesant despre aceste termoșemineeeste că nu necesită o cameră special amenajată, pentru că ele se integrează excelent în design-ul unui living, oferind un punct central vizual. Suprafața vitrată este generoasă astfel încât vă puteți delecta privind flăcările în timp ce în spate funcționează o centrală termică performantă ce asigură încălzirea în siguranță a casei.

Șemineele centrală termică cu lemne pot fi conectate la instalația de încălzire deja existentă și pot funcționa în paralel cu panourile solare. Pentru atingerea confortului în spațiul de locuit, temperatura optimă poate fi asigurată cu un  termostat de cameră montat la distanță, în camera cea mai rece, sau direct din panoul de comandă, termoșemineul citind temperatura locului în care este montat.

Și punctele forte ale acestor termoșeminee nu se opresc aici. Acesta poate să furnizeze unei locuințe atât încălzirea apei menajere, în calorifere sau chiar în pardosea, în condiții obișnuite de confort. Acest sistem întrunește două aspecte importante, confortul și esteticul, astfel încât atât amenajarea interioară a casei cât și bugetul, au de câștigat. Astfel, termoșemineele sunt destinate încălzirii ecologice pe lemne și înlocuiesc sau completează  tradiționala microcentrală pe gaz.

Pentru un șemineu-centrală termică nu este nevoie să obții autorizații, precum în cazul celor pe gaze. Având în vedere că prețul gazului natural este în continuă creștere, șemineul-centrală termică reprezintă o alternativă ecologică și economică la instalația obișnuită de încălzire, economisindu-se 40% din factura de gaze, dat fiind faptul că, datorită proprietății de regenerare, lemnul este cel mai ieftin și cel mai accesibil combustibil.

Autonomia unui termoșemineu este superioară unui șemineu cu funcționare pe lemne prin existența unui rezervor de dimensiuni mari care asigură o funcționare de până la 4 zile cu un randament de peste 90%.
Tehnologia avansată de fabricare, designul inovativ, serpentina de siguranță inclusă, cât și transportul gratuit sunt doar câteva din avantajele de care beneficiază clienții Pefoc.ro la achiziționarea oricărui șemineu tip centrală. Acum că știi ce fel de șemineu se potrivește pentru locuința ta, aceștia te așteaptă să îți personalizeze alegerea. Pe lângă consultanţă gratuită în alegerea celei mai bune oferte,

ALEGO, partea a grupului PeFoc.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de șeminee, de la șemine decorative, până la șemineele tradiționle, focare, sobe de şeminee cosuri de fum de calitate superioară şi alte materiale necesare construcţiei şemineului tău, cum ar fi placi de silicat de calciu. Alegerile inteligente se fac cu ALEGO!

Citește și
1 Comentariu
 1. Bogdan spune

  Hm…

  Termosemineul este un produs premium!
  Nu vorbesc din auzite, ci din practica.
  Eu am fost pacalit ca in loc de semineu clasic, sa pun termosemineu.

  1. Pret total si relativ minim 10 000 EUR.
  2. Caratul lemnelor e extrem de placut, mai ales iarna, de afara.
  3. Ca sa ai peirdere si mai amre, e musai sa pui si panouri solare, pe langa termosemineu, apoi musai un puffer.
  4. Termosemineele sunt din otel, otelul rugineste => durata de viata estimata ~ 20 ani.
  5. Pica curentul? Nu merge pompa, deci e risc sa faca kaBUM daca bagi pe foc sa faci cald.

  Asadar, daca vrei neaparat semineu, cu caldura placuta de lemne si lumina flacarilor, mergi pe un semineu clasic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata