Costume tematice pentru petrecerile copiilor – cele mai inedite costume

6

Petrecerile pentru zilele de naștere sau onomastică sunt o adevărată încântare pentru toți copiii. Acestea sunt cele mai potrivite momente în care cei mici se pot deghiza în personajele lor preferate din basme sau desene animate. Nu trebuie să trecem cu vederea nici faptul că Halloween-ul, sărbătorile de Paște și de Crăciun sau serbările sunt evenimente care cer o ținută adecvată. Indiferent de eveniment, prichindeii profită de orice ocazie pentru a-și face de cap. Karaoke, mini disco, teen party, jocuri cu prințese sau super-eroi, trebuie să fii pregătit să îi oferi micuțului tău cele mai atrăgătoare transformări pentru a avea parte de o petrecere spectaculoasă.

Cum alegi un costum pentru copil pentru o petrecere tematică

Dacă îți dorești să îi oferi copilului tău amintiri de neuitat, ține cont de câteva detalii esențiale. Tematica petrecerii este foarte importantă pentru a crea o atmosferă magică. Planifică totul în funcție de preferințele și dorințele copilului tău. Cu siguranță știi care sunt personajele sale preferate, așa că achiziționează-i un costum pe măsură. Va fi mândru să se prezinte invitaților săi într-o ținută de basm. Alege costume de carnaval pentru copii în funcție de vârsta lor. Dacă pentru bebelușii între 6-18 luni poți opta pentru o salopetă sub formă de maimuțică sau iepuraș, pentru cei mari e nevoie de mai multă atenție și creativitate. În cazul în care copilul ar vrea să petreacă alături de Spiderman sau Alba ca Zăpada, ar fi total neinspirat să alegi un personaj care îți place ție. De asemenea, ia în calcul și tipul petrecerii. La serbările de la grădiniță trebuie să te adaptezi cerințelor întregului grup. În schimb, pentru o petrecere de Halloween este important să îl deghizezi pe cel mic în funcție de curajul și personalitatea sa.

Care sunt cele mai inedite costume pentru petrecerile tematice de copii

Prichindeii sunt fermecați de personajele din basme și desene animate, indiferent de rolul acestora. Chiar dacă majoritatea fetițelor au o afinitate pentru prințese și zâne, sunt și domnișoare care adoră vampirii, fantomele sau vrăjitoarele. La rândul lor, băieții sunt atrași deopotrivă de super eroi sau personaje negative. Iată top 10 cele mai amuzante și inedite costume pe care le pot purta copiii la o petrecere tematică.

Costum de carnaval Superman

Toată lumea îl adoră pe invincibilul Superman! Acesta este unul dintre cei mai de temut eroi, potrivit pentru a lua parte la petrecerea unui copil curajos. Ținuta fantezie include o pelerină și un costum tip salopetă, special concepute pentru a deghiza orice băiețel cu vârsta de peste 3 ani într-un Superman veritabil.

Costum de carnaval Vampiriță Gotică

Pentru petrecerea de Halloween sau un rol negativ într-o scenetă, costumul de vampiriță este cel mai potrivit. Fetița ta va avea o eleganță de bal în această rochie catifelată. Efectul spectaculos al costumului este creat de gulerul înalt, mânecile largi și finisajele aurii. Cu o coafură adecvată, Vampirița Gotică va fi pregătită de distracție. Ținuta este ideală pentru fetițele de peste 3 ani.

Costum de carnaval Îngeraș

Pentru fiecare părinte, copilul său este un adevărat îngeraș. De aceea, o costumație aparte pentru fetițe va crea amintiri memorabile. Ținuta de carnaval Îngeraș este ideală pentru serbările cu tematică de Crăciun. Se potrivește pentru o zi aniversară sau orice petrecere la care cea mică vrea să iasă în evidență printr-un look surprinzător. Costumul include o rochie albă, cordon și aură de îngeraș, și este adecvat copiilor între 4-10 ani.

Costum de carnaval Zâna Primăverii

Recomandată fetițelor cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani, rochia de carnaval Zâna Primăverii este potrivită pentru orice ocazie. Culorile pastelate vor fi o adevărată încântare, iar aripile și accesoriile pentru păr care însoțesc costumul transformă ținuta într-una extrem de specială. Această ținută este perfectă pentru serbările de Ziua Mamei și începutul primăverii.

Costum de carnaval Schelet Balerină

Dacă ai în familie o mică balerină sau o dansatoare împătimită, acest costum i se potrivește foarte bine. Indiferent că este vorba de petrecerea pentru Halloween sau o seară de carnaval, surprinde-ți copilul cu un aspect de Schelet Balerină. Simpatic, haios, dar în același timp și înspăimântător, acesta include o rochie cu volănașe tutu și accesorii pentru păr. Poți completa ținuta cu un machiaj deosebit care să scoată în evidență întreaga costumație.

Costum de carnaval Lordul Vampir

Contele Dracula reprezintă o parte din istorie și o legendă asociată țării noastre. Micuțul tău va fi impresionat să se transforme în cel mai elegant vampir. O jachetă cu vestă atașată și volane, broșă, pantaloni și pălărie supradimensionată, toate incluse într-un set pentru cel mai distins Lord Vampir.

Costum de carnaval Regina Zombie

Unul dintre cele mai inedite costume de carnaval este Regina Zombie. Cu siguranță fetele curajoase care vor adopta o astfel de ținută vor stârni frica tuturor. Costumul include rochie. Eșarfă “Prom Queen”, mănuși, corsaj de mână și coroniță și este destinate tuturor domnișoarelor cu vârsta cuprinsă între 5-12 ani.

Costum de carnaval Prințesa Mărilor

Dacă îți dorești ca micuța ta să facă senzație la orice petrecere, costumul de carnaval Prințesa Mărilor este cel mai potrivit. Superba ținută conține o bluziță de pirat, curea, fustă și pălărie, special concepute pentru distracția unei prințese. Hainele sunt o adevărată pasiune pentru orice fetiță, așa că costumul va fi purtat pentru mult timp.

Costum de carnaval Roba Fantomă

Chiar dacă nu se apropie nici un eveniment special, poți folosi acest costum de carnaval pentru a te distra acasă alături de cei mici. Roba cu franjuri este perfectă pentru copiii între 3-10 ani care se amuză copios atunci când reușesc să sperie pe cineva.

Costum de carnaval Spiriduș

Cu toate că este unul dintre cele mai potrivite costume pentru perioada Crăciunului, copilul tău se poate transforma oricând într-un mic spiriduș. Setul de carnaval include bluză, pantaloni și căciulă, și poate fi folosit chiar și pe post de pijama. În plus, o astfel de ținută este ideală pentru petrecerile cu zâne ale micuțelor sau zilele de joacă în familie.

Costumele tematice sunt cele mai potrivite produse pentru a-i face o petrecere reușită copilului tău. Chiar dacă nu știi ce anume să alegi dintre personajele sale preferate, ai la dispoziție atât de multe ocazii încât cu siguranță le vei încerca pe toate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata