Husele de protecție și accesoriile mobile – o idee de afacere înfloritoare

Poate că la o căutare rapidă online după idei de afaceri promițătoare una dintre sugestiile cele mai frecvente și de interes este cea referitoare la piața de accesorii mobile. Astfel, intenția de a dezvolta o afacere pe această nișă, în general pe accesorii mobile sau pe huse de protecție pentru iPhone – întrucât numărul utilizatorilor acestui tip de operare este în creștere – se materializează tot mai des în țară la noi.

Afacerea cu accesorii pentru dispozitivele inteligente constituie o idee excelentă și în aceeași măsură promițătoare pentru că numărul utilizatorilor continuă să crească – cei mai mulți, atât persoane fizice, cât și firme, dețin mai mult de un telefon, ceea ce îmbie la o creștere de cel puțin 10% a pieței pentru accesorii mobile.

O idee de afacere de viitor? Piața accesoriilor mobile evoluează

În raport cu volumul cererilor deci se dezvoltă și această nișă. Dacă ar fi să realizăm o statistică privind vânzările de accesorii mobile, chiar și punctual pe husele de protectie pentru iPhone 8, respectiv pentru modelele cu acest mod de operare, cu cele mai multe vânzări, probabil că rezultatele ar depăși așteptările.

Mai mult ca niciodată atenția cumpărătorilor se orientează către acele huse sau alte accesorii care sunt produse de brand-uri populare. Scade deci  interesul românilor pentru modelele no name ce se găsesc pe piață, cu toate că nu ies complet din atenția lor. Alegerea vizavi de acest aspect se realizează în funcție de condiția materială a fiecărui utilizator. Mergând însă pe principiul că o investiție costistioare, într-un model performant, necesită și o protecție pe măsură, majoritatea fac efortul de a plăti o sumă de asemenea mai mare pentru a-și ține în siguranță investiția.

Un exemplu de business care se pliază pe nevoile utilizatorilor de iPhone este magazinul online Superbstore. A câștigat recunoaștere pe această nișă prin faptul că a acoperit toate modelele de iPhone, oferind opțiuni de huse de protecție, dar și alte accesorii mobile utile pentru acestea.

De altfel, a reușit să atragă atenția utilizatorilor asupra dispozitivelor mobile cu acest soft de operare și prin costurile rezonabile ale produselor expuse online spre vânzare. Astfel , oricine vizează o completare inedită a aspectului estetic, dar totodată și a părții de protecție a telefonului, dispune de opțiuni într-o gamă extinsă pe site-ul . Avantaje generale ale produselor sunt protecția sporită asigurată indiferent de modelul de iPhone deținut, alături de durabilitate și o estetică ce se menține în timp.

Aspecte ce îi încurajează pe cei cu o astfel de idee de afacere în gând

Un motiv pentru care ideea de a porni o afacere pe această nișă surâde unui număr tot mai mare de persoane este realitatea faptelor. Pentru că cei mai mulți dintre cei care fac o astfel de investiție doresc să se asigure de utilitatea ei pentru un timp cât mai mare – măsurat chiar în ani de zile – se estimează că fiecare smartphone cumpărat vine la pachet cu achiziția a cel puțin două accesorii dedicate modelului în cauză.

Când ceea ce oferă magazinele de profil denotă calitate, cu atât mai mari sunt șansele nu doar de a se menține pe piață, ci de a cunoaște o evoluție de impact. Odată devenit mai ales online un reper, un magazin cum este Superbstore are toate șansele de a aduce profit satisfăcător.

Pe lângă telefoanele recent vândute pe piață, de adăugat calculelor sunt și cele deja în uz, pentru care de asemenea se realizează achiziții de accesorii. Iată încă un motiv pentru care a demara o astfel de afacere este o idee încântătoare, care promite rezultate – deci ceva de încercat.

Preferințele publicului nu vizează doar husele de protecție, cele nu doar funcționale dar mai ales estetice, asociate cu outfit-ul (spre exemplu, valabil mai ales în cazul publicului feminin), ci și alte accesorii. Spre exemplu, o tendință ce constituie de asemenea o oportunitate se referă la extinderea durabilității încărcătoarelor, astfel că un protector special conceput în acest sens se află în lista celor căutate, pentru care se înregistrează tot mai multe cereri. În aceeași listă intră și suportul auto magnetic, ce oferă confort conducătorilor ce folosesc dispozitivul pe post de GPS și nu numai.

Un accesoriu la fel de practic și dorit este ring holder-ul, contribuind nu doar la protecția dispozitivului prin faptul că șansele de a-l scăpa din mână sunt mai reduse, dar și la îmbunătățirea esteticii acestuia.

Toate sunt exemple de soluții pentru o utilizare mai simplă și eficientă a smartphone-urilor, dar totodată pentru personalizarea acestora.

Iată care sunt sumar aspectele ce încurajează o afacere pe această nișă. Că este o idee de business promițătoare și care poate aduce rezultate satisfăcătoare confirmă Superbstore, magazinul ce a câștigat aprecierea utilizatorilor de iPhone-uri și care a devenit un reper online pentru cei aflați în căutarea de soluții pentru protecția telefoanelor de acest tip.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata