Leasingul operational: O alegere smart pentru compania ta

Piata de inchirieri auto este plina de oferte pentru tot felul de nevoi si cerinte. Serviciile de inchiriere pentru companii sunt de asemenea din ce in ce mai accesibile si diverse. Atunci cand esti in cautarea unei masini sau a unei flote de vehicule, alegerea va depinde foarte mult de nevoia ta de mobilitatea din acel moment sau din viitorul apropiat.

Cu totii stim insa ca nevoile dintr-o companie se pot transforma odata cu cresterea acesteia. Iar daca achizitionezi sau inchiriezi prin leasing financiar, este posibil ca investitia ta sa nu se amortizeze, ba chiar sa fie nevoie de o noua investitie in urmatorii ani. Este acest lucru rentabil?

Din fericire, exista serviciul de leasing operational, care iti ofera flexibilitate, solutii eficiente si personalizate si costuri accesibile pentru companii. La Arval, oferim consultanta si recomandari companiilor pentru ca sporirea mobilitatii dintr-o companie inseamna mai mult decat inchirierea unei flote de masini.

Inseamna sa adaptezi si sa eficientizezi acea flota pentru nevoile si cerintele specifice din companie. Iata o parte din avantajele de care te bucuri alaturi de noi:

  1. Consultanta permanenta

Primul pas este sa va cunoastem mai bine – atat pe tine, cat si compania din care faci parte. Vrem sa stim care sunt nevoile voastre de transport, care este dimensiunea business-ului si care sunt obiectivele pe care noua flota de masini va ajuta sa le indepliniti. Astfel, vom putea gandi o solutie de mobilitate care sa fie eficienta si confortabila pentru voi.

poi vom discuta despre bugetul vostru si vom gasi impreuna rata lunara care sa va multumeasca. Vom continua sa tinem legatura pe tot parcursul contractului, iar voi veti sti ca suntem intotdeauna aici sa va ajutam.

  1. Inchirere fara avans

Leasingul operational este un serviciu de inchiriere care nu necesita avans. Nu avem nevoie de niciun depozit sau de rate in avans.

Vei incepe sa platesti primele rate in momentul in care vei incepe sa folosesti noua ta flota de masini. La inceputul contractului, nu vei face nicio investitie majora si nici nu vei bloca fondurile companiei.

  1. Deprecierea masinilor nu te afecteaza

Atunci cand alegi sa cumperi automobile cu bani cash sau prin leasing financiar, acestea se depreciaza chiar din momentul in care intri in posesia lor. Din fericire, atunci cand accesezi servicii de leasing operational de la Arval, deprecierea masinilor nu te afecteaza, iar tu nu risti sa pierzi o parte din banii investiti in masinile companiei.

Pentru mai multe motive sa alegi leasingul operational ca solutie de mobilitate in compania ta, te asteptam pe www.arval.ro!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata