Transportul de călători, de angajați la locurile de muncă

Unele companii asigură transportul angajaților sau a membrilor acesteia cu mijloace de transport închiriate – autocare sau microbuze. Altele au mijloace de transport pasageri în proprietatea societății sau a companiei. În prezent închirierea de autocare sau de microbuze este apreciată de clienți. În acest fel antreprenorii aleg una din cele mai practice și simple soluții pentru a-și transporta angajații la locurile de muncă în conformitate cu reglementările în vigoare și în condiții de siguranță. Sunt firme care închiriază mijloace de transport persoane la prețuri avantajoase și care au șoferi cu experiență în meseria pe care o practică de ani de zile, au multe ore de condus în condiții de trafic intens.

Transportul angajaților în țară sau în străinătate se poate realiza cu autocare de marcă care sunt în stare corespunzătoare de funcționare. Transportul este închiriat dacă compania plătește pentru serviciul de transport care include și alte facilități, carburant plus șofer. Prețurile sunt accesibile dar variază în funcție de capacitatea vehiculului, de numărul de locuri (unele autocare pot avea 29 locuri dar și 52-57 de locuri) și alte aspecte. Microbuzele sunt mai mici, ele transportă un număr de 15+1, 19+1, 20+1, 29+1 persoane.

Călătoriile cu autocarul pot fi distractive și interesante, mai ales dacă se realizează în mijloace de transport adecvate, sigure, confortabile. Siguranța este cea mai importantă înainte de toate atunci când vine vorba despre transportul de persoane. Pentru asta firmele care închiriază mijloace de transport de persoane trebuie să se gândească la siguranța pasagerilor și desigur să respecte regulile în vigoare. Toate acestea se fac în scopul reducerii numărului de accidente, despre care se tot discută în ultimii ani.

Orice companie, indiferent de domeniul în care activează, va avea ocazional anumite cheltuieli pentru deplasarea sau transportul angajaților. Aceste deplasări pot fi interne, în țară, sau externe, în străinătate. Fiecare patron sau antreprenor poate avea un număr de angajați care vor pleca de exemplu în deplasare și pentru care va avea anumite cheltuieli cu transportul acestora.

Decontarea acestor cheltuieli realizate în scopul business-ului se poate face de către companie. Alte cheltuieli care se pot deconta sunt: masa, cazarea, transportul, plata autocarului sau a microbuzului, diurna (suma de bani acordată angajaților pentru deplasări în țară sau în străinătate, aceasta se stabilește de către societate sau companie). În ceea ce privește cheltuielile de transport, ele se pot deconta în baza unor documente prin care se justifică acestea, respectiv prin chitanțe, facturi sau extras de cont.

Conform Codului Muncii, angajaților care se deplasează în interes de serviciu trebuie să li se plătească în mod normal transportul și cazarea, deci vor avea o diurnă sau indemnizație de delegare.

În prezent călătoria cu autocarul reprezintă una dintre cele mai sigure forme de transport de persoane.

Transportul angajaților se face în mod confortabil cu autocare și microbuze moderne, clienții fiind persoane de la diferite firme și companii. Pentru transportul acestora firma TransCarSrl oferă spre închiriere autocare moderne atât pentru clienți privați cât și pentru companii, autocare care sunt de marcă Temsa, Mercedes, Ivenco, Isuzu, Volvo. Serviciile de închiriere sunt foarte avantajoase, această companie are în dotare o flotă de mijloace pentru transport călători de foarte bună calitate, care a fost mereu apreciată de clienți.

Șoferii sunt profesioniști, sunt prietenoși și atenți, se concentrează în principal pe efectuarea călătoriei cu autocarul astfel încât aceasta să fie o experiență plăcută pentru pasageri. Conducerea microbuzului sau a autocarului se face în mod adecvat, sigur, chiar și în condiții de trafic intens, iar aceste vehicule sunt dotate și cu aer condiționat. Sunt și autocare moderne care au suporturi pentru mese și pahare.

TransCarSrl activează în acest domeniu de 18 ani, oferă:

  • cele mai bune servicii de transport persoane spre locul de muncă
  • cele mai sigure servicii de transport copii la școli și grădinițe
  • cele mai avantajoase servicii de transport copii, învățători, profesori
  • cele mai rapide servicii de transport persoane spre hoteluri, pensiuni, aeroport
  • cele mai ieftine servicii de transport persoane în vacanțe și concedii
  • cele mai apreciate servicii de transport persoane în scopul unor călătorii de afaceri, care merg la simpozioane sau conferințe, la întâlniri și congrese în alte țări
  • cele mai bune servicii de transport grupuri de persoane spre diverse locații, la obiective turistice, mănăstiri și altele.

Toate autocarele și microbuzele sunt moderne, în stare foarte bună de funcționare, au reviziile la zi și ITP-ul valabil. Plecările sunt din București, Turnul Măgurele, Roșiori de Vede, Alexandria, Videle, Zimnicea și alte zone din țară.

Cei care doresc un mijloc de transport de copii la școli și grădinițe pot apela la serviciile oferite de TransCarSrl pentru că acestea sunt sigure, eficiente, de calitate și la prețuri convenabile. Compania are experiență în domeniu, activează din anul 2001. Microbuzele și autocarele sunt confortabile, utilate modern, sunt perfecte pentru a fi închiriate și în alte scopuri, pentru transportul de persoane la evenimente private, la nunți, botezuri, petreceri în locații mai îndepărtate, în afara orașului. Serviciile de închiriere sunt rapide, avantajoase, prețurile sunt acceptabile, de nerefuzat. Toți clienții care au apelat deja la această firmă au fost mulțumiți de calitatea serviciilor oferite de fiecare dată. Cu TransCarSrl călătoria este sigură, este mai ieftină și mai plăcută.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata