A băut trei litri de apă pe zi timp de o lună şi arată cu zece ani mai tânără

O britanică nu a schimbat decât un singur lucru în alimentația sa și în scurt timp a ajuns să arate cu zece ani mai tânără. După ce băut trei litri de apă pe zi timp de o lună, ea are o sănătate mai bună și un aspect mai tânăr, informează Daily Mail.

Sarah Smith a luat această decizie la recomandarea unui neurolog și a unui nutriționist, pe care i-a consultat pentru durerile de cap și problemele de digestie de care suferea, iar rezultatul a fost spectaculos.

După prima săptămână, Sarah Smith a spus că se simte mai dinamică, reducându-se senzația de moleșeală. În a doua săptămână, a pierdut un kilogram și durerile de cap au început să dispară. În a treia săptămână, metamorfoza a devenit vizibilă la nivelul pielii, care a devenit mai fermă.

‘Mă simt mai în formă, mai sănătoasă, iar soțul și prietenii mei spun că arăt cu zece ani mai tânără’, se bucură ea.

Efectele binefăcătoare ale apei asupra organismului sunt numeroase: o mai bună hidratare și oxigenare a țesuturilor, reducerea celulitei și a retenției de apă și eliminarea toxinelor. De asemenea, a bea un pahar mare de apă înainte de masă va oferi senzația de sațietate. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: dailymail.co.uk

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata