A fost creată rochia perfectă

Creatoarea de modă Sacha Drake a creat cu ajutorul experților o rochie care favorizează toate siluetele și care poate fi purtată atât la serviciu, cât și la o întâlnire galantă, informează marți ziarul La Vanguardia.

A găsi rochia perfectă este una din principalele probleme ale femeilor, care vor o ținută care să le stilizeze figura și care să fie perfectă atât la serviciu, cât și la o cină romantică. Există însă o rochie care să se adapteze tuturor siluetelor și care să fie comodă de purtat la locul de muncă? Pare o utopie și totuși creatoarea de modă americană Sacha Drake a decis să-și asume provocarea și să creeze rochia perfectă pentru orice femeie.

După ce a analizat atent piața, creatoarea a descoperit că ținuta ideală pentru orice femeie are nevoie de trei condiții fundamentale: să înfrumusețeze corpul, să poate fi purtată la serviciu și să uimească partenerul la o întâlnire. Această ‘triadă’ a stat la baza creației sale, iar pentru aceasta Drake a recurs la ajutorul experților în gusturi personale, relații de cuplu și în studierea culorilor.

Rezultatul a primit numele de ‘Hendricks’ și este vorba de o rochie midi, de culoarea burgundy (vișină putredă) și care scoate în evidență liniile feminine. Modelul se potrivește tuturor siluetelor, iar lungimea este ideală, potrivit stiliștilor, pentru toate conformațiile. Pe de altă parte, scoate în evidență fața și bustul, datorită decolteului în formă de inimă.

Culoarea „burgundy” este un factor cheie atât la locul de muncă, cât și la o întâlnire galantă. Zena O’Connor expertă în teoria culorii notează că această culoare este optimă pentru a merge la o întâlnire având în vedere că transmite încredere, forță și pasiune. Modelul este și o miză sigură la un interviu pentru un loc de muncă. Rochia provoacă o impresie bună fără să concentreze atenția asupra ținutei în mod special, ci asupra persoanei care o poartă.

Pe scurt este ideală pentru orice tip de ocazii, având în vedere că menține linia insinuării, oferind o notă sexy, fără să transmită însă un mesaj greșit. De aceea creatoarea a considerat-o potrivită pentru o femeia activă, care trebuie să meargă în aceeași zi la serviciu, la un cocteil și la o cină romantică, totul în decurs de 12 ore fără să aibă timp să se schimbe.

Această rochie ‘perfectă’ satisface așteptările multor persoane și a devenit ținta uneia din campaniile de marketing cele mai eficiente din ultimul timp. Prețul rochiei este de 299 de dolari (220 de euro) și, deși pare piperat, primul stoc oferit de magazinul online al creatoarei Sacha Drake, s-a epuizat imediat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata