Actorul Chris Hemsworth, desemnat „cel mai sexy bărbat în viaţă” de revista People

Starul din „Thor” (2011), actorul australian Chris Hemsworth, a fost desemnat marți, 18 noiembrie, de către revista People „cel mai sexy bărbat în viață” în cadrul unei transmisiuni live a talk-show-ului de seară „Jimmy Kimmel Live”, relatează Reuters.

Hemsworth, 31 de ani, a participat la emisiune prin intermediul Skype, îmbrăcat într-un tricou lejer, cu fața blurată și vocea modificată electronic, pentru a răspunde întrebărilor publicului, care încerca să îi ghicească identitatea.

Starul din „Thor: The Dark World'” (Thor: Întunericul, 2013) și „Avengers” (Răzbunătorii, 2012) a făcut un gest către fața sa și a mulțumit părinților săi pentru combinația de trăsături, după ce a fost identificat în mod corect de către un membru al audienței, iar aspectul său complet a fost dezvăluit.

Printre alegerile anterioare ale revistei, care a acordat prima dată premiul în 1985 lui Mel Gibson, s-au numărat personalități de toate vârstele, de la John F. Kennedy Jr. (care a primit premiul la 27 de ani în 1988), la Sean Connery, desemnat cel mai sexy bărbat un an mai târziu, la vârsta de 59 de ani.

Hemsworth, care a jucat pentru prima dată în „Star Trek” (2009) și este căsătorit cu actrița spaniolă Elsa Pataky, va apărea pe coperta revistei People în numărul care urmează să apară vineri. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: fanfiction.net

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata