AFM a închis o nouă etapă de evaluare şi validare a dosarelor depuse în programul ”Rabla”

Administrația Fondului pentru Mediu a închis, miercuri, o nouă etapă de evaluare și validare a dosarelor depuse de persoanele juridice și instituțiile publice în Programul ”Rabla 2014”, informează instituția.

În această etapă, au fost analizate 331 dosare depuse de persoane juridice și instituții publice. Dintre acestea, 117 dosare au fost acceptate pentru 366 autovehicule și 214 dosare au fost respinse. De asemenea, în Comitetul de avizare al Administrației Fondului pentru Mediu au fost acceptate și 5 contestații pentru 13 autovehicule.

Persoanele juridice și instituțiile publice care au fost respinse au posibilitatea să depună contestații în termen de 5 zile de la data comunicării rezultatelor, începând cu data de 17 iulie 2014.

Solicitanții respinși pot depune un nou dosar de acceptare, la sediul Administrației Fondului pentru Mediu, până la data de 1 septembrie 2014.

Până în prezent, la registratura Administrației Fondului pentru Mediu a fost înregistrat un număr total de 1.286 dosare.

Prin Programul „Rabla”, Administrația Fondului pentru Mediu a emis 3.000 de tichete pentru persoanele juridice și instituțiile publice.

În cele două etape anterioare de evaluare și validare a dosarelor depuse de persoanele juridice și instituțiile publice în Programul „Rabla 2014” au fost analizate în total 335 dosare, dintre care 140 de dosare au fost acceptate, pentru 495 autovehicule, și 195 dosare au fost respinse. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata