AGRO TV- Televiziunea Agriculturii emite din noul studio de la Bucureşti

Comunicat de presă

Începând de luni, 6 octombrie 2014, AGRO TV- Televiziunea Agriculturii a început să emită din noul său studio, aflat în Casa Presei Libere din Bucureşti.

Deschiderea unui nou studio AGRO TV la Bucureşti, menit să completeze oferta editorială a primului studio care funcţionează de 18 luni în Cluj-Napoca, a devenit necesară în  contextul noilor norme şi oportunităţi create pentru fermierii români de noul Program Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

AGRO TV- Televiziunea Agriculturii va transmite în perioada următoare emisiuni în care va prezenta noile tehnologii din domeniul agriculturii, reportaje despre agricultura ecologică şi tradiţională, modele de succes pentru agricultori, emisiuni informative şi dezbateri pe teme de actualitate din domeniu.

“Studioul de la Bucureşti va aduce  un plus de informaţii pentru telespectatorii nostri din toate zonele ţării, agricultori sau, pur şi simplu, oameni pasionaţi de agricultură şi de tradiţiile româneşti. AGRO TV îşi propune să devină un punct de reper pentru fermierii mari şi mici, un canal de informare eficient şi profesionist, care să contribuie la  modernizarea acestui sector, care s-a dovedit atât de puternic în ultimii doi ani: agricultura”, a declarat Sorin Lăpuşan, managing partner AGRO TV.

De asemenea, din această toamnă AGRO TV îşi propune să demareze, alături de Asociaţia pentru Sprijinirea şi Dezvoltarea Agriculturii (A.P.S.D.A.), o serie de campanii prin care să sprijine fermierii români, să încurajeze consumul de produse româneşti şi să informeze publicul despre cele mai noi tehnologii lansate la târgurile de profil din România şi străinătate.

Despre AGRO TV-Televiziunea Agriculturii:

AGRO TV este prima şi singura televiziune din România care li se adresează direct, 24 de ore din 24, agricultorilor şi tuturor celor care sunt pasionaţi de agricultură.

AGRO TV este un post naţional prezent şi online pe www.agro-tv.ro , care emite 24 de ore din 24, oferind cele mai bune informaţii şi reportaje din domeniu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata