Albumul care s-a vândut cel mai repede pe iTunes

Cel mai rapid vândut album de pe site-ul iTunes îi aparține artistei Beyonce și a fost self-titled. Colecția a cuprins 14 piese noi și 17 clipuri video și a putut fi achiziționat în exclusivitate de pe amintitul site dedicat muzicii în format digital.

Albumul ”BEYONCE” a fost pus în vânzare la 13 decembrie 2013. În primele trei zile, a fost descărcat de 828 773 ori de către utilizatori din lumea întreagă. Recordul este omologat în ediția 2015 a faimoasei Guinness Book.

Realizarea discografică amintită a fost publicată sub auspiciile Parkwood Entertainment și Columbia Records. Tematica pieselor are de-a face în special cu relațiile amoroase, descrise dintr-o perspectivă feministă, dar sunt abordate și subiecte precum singurătatea sau dezvoltarea personală.

Un lucru ieșit din comun, pentru un album semnat de o artistă de un asemenea calibru, a fost acela că LP-ul nu a fost anunțat sau promovat în nici un fel înainte de apariție. Chiar și așa, materialul a fost apreciat de ascultători, debutând pe primul loc în topul american Billboard 200. A fost reeditat în noiembrie 2014, ca parte a unei ediții premium.

Albumul ”BEYONCE” a fost bine primit și de critici, pentru abordarea lirică, producție și, evident, vocea inconfundabilă a artistei. Printre piesele extrase pe single de pe acest album s-au numărat ”XO”, ”Drunk in Love”, ”Partition”, ”Pretty Hurts” și ”Flawless”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata