Amestecurile de cereale care sunt consumate la micul dejun sunt atât de pline de diverse metale, încât ele pot fi ridicate cu uşurinţă dacă folosim un magnet

Fulgii de cereale sunt în realitate pline de fragmente metalice. Dacă suntem curioşi să vedem ce cantitate de metale este introdusă în fulgii de cereale care se află la vânzare, se poate folosi un magnet pe bază de neodim, scrie naturalnews.com.

Surpriza poate fi totală, întrucât fulgii de cereale vor fi ridicaţi în aer! Nu este, desigur, nicio magie la mijloc şi niciun spectacol de iluzionism: este fizică pură, în care legile magnetismului acţionează în mod clar.

Fotografii şi rezultate ale acestei investigaţii pot fi găsite aici: labs.naturalnews.com.

Un clip video care demonstrează felul în care fulgii de cereale sunt ridicaţi în aer şi se lipesc de magneţi a fost postat şi pe YouTube:

Pe eticheta produsului este scris că bucăţile microscopice de metal sunt adăugate pentru a spori valoarea nutritivă a cerealelor, în special cea a fierului, însă directorul laboratorului şi specialistul în alimentaţie Mike Adams este sceptic faţă de această formulare, argumentând că simpla adăugare a unor bucăţi metalice în fulgii de cereale nu echivalează nici pe departe valoarea nutritivă a mineralelor formate în timpul creşterii biologice a plantelor. Bio-nutrienţii sunt cu mult mai evoluaţi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata