Ameţit de băutură, un canadian a lăsat un bacşiş de 99.000 de dolari, dar nu şi-a putut plăti consumaţia

Devenit foarte generos datorită alcoolului, un canadian a lăsat duminică seara, 4 ianuarie, un bacșiș de 99.000 de dolari pentru un simplu sandviș, pe care însă nu l-a putut plăti cu cartea de credit, iar în final a fost arestat de poliție, informează marți AFP.

Poliția din Barrie a fost chemată cu puțin înainte de miezul nopții la un bar din centrul orașului, situat la circa o sută de kilometri de Toronto, din cauza unei persoane în stare de ebrietate care nu este în stare să-și achite nota.

După ce a comandat un sandviș de 7 dolari, canadianul, în vârstă de 35 de ani, „a lăsat chelneriței un bacșiș de 98.932 de dolari (70.485 de euro)„, conform poliției. Dar când a vrut să achite nota cu cartea de credit, tranzacția nu a putut fi efectuată.
„Din păcate pentru chelneriță (…) până la urmă nu a fost acordat niciun bacșiș”, au subliniat agenții.

Bărbatul a fost dus de poliția locală într-o celulă pentru a-și reveni din beție și a fost depusă o plângere împotriva lui, după ce s-a constatat că se afla sub incidența unei decizii judiciare care îi interzicea consumul de alcool. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata