Angelina Jolie este cea mai admirată femeie din lume

Actrița americană Angelina Jolie a fost desemnată ‘cea mai admirată femeie din lume’ de o anchetă sociologică efectuată de firma britanică YouGov, devansând personalități precum laureata din acest an a Premiului Nobel pentru Pace, Malala Yousafzai, sau fosta primă doamnă a SUA Hillary Clinton, scrie miercuri cotidianul spaniol ‘ABC’.

Artistă, regizoare, soție iubitoare și mamă atentă a șase copii, Angelina Jolie este imaginea vie a reușitei în carieră și în viața personală, fiind mai apreciată și decât Regina a II-a a Marii Britanii sau președinta Congresului național Indian, Sonia Gandhi, conform celor peste 25.000 de persoane din 23 de țări care au participat la sondaj.

Deținătoare a mai multor premii de prestigiu, printre care și un Oscar, actrița de 39 de ani căsătorită cu colegul său de breaslă nu mai puțin faimos Brad Pitt s-a afirmat, în ultimii ani, și ca o luptătoare pentru ajutorarea persoanelor defavorizate, fiind numită chiar ambasador ONU al bunăvoinței.

Totodată, ea și-a câștigat respectul multor oameni și prin combaterea ororilor războaielor prin două filme pe care le-a realizat în calitate de regizor, ‘In the land of blood and honey’ și ‘Unbroken’ (‘De neînvins’). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata