ANM: Precipitaţii mixte şi intensificări ale vântului în întreaga ţară, de miercuri dimineaţă

Administrația Națională de Meteorologie /ANM/ a emis, marți, 17 martie, o informare meteo de precipitații mixte și intensificări ale vântului, valabilă în întreaga țară începând de miercuri dimineață.

Conform sursei citate, în intervalul 18 martie, ora 09,00 — 19 martie, ora 22,00, vremea se va răci, iar precipitațiile vor cuprinde treptat toată jumătatea de est a țării. Se vor semnala predominant ninsori în Moldova, dar și lapovițe și ploi, temporar, în Dobrogea, Muntenia și Transilvania.

În noaptea de miercuri spre joi (18/19 martie), vor cădea precipitații mixte și în Oltenia, iar joi, 19 martie, acestea se vor semnala îndeosebi în nord-estul, sudul și centrul teritoriului.

De asemenea, în zona de munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va avea intensificări temporare la munte și în Dobrogea, Moldova și Bărăgan, cu viteze la rafală de până la 55-65 km/h.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza informarea emisă marți. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata