ANUNŢ (P): Dezbaterea “O altfel de Românie”, organizată la Iaşi joi, 30 octombrie 2014

Joi, 30 octombrie 2014, Iaşul va fi gazda unei dezbateri de interes naţional, având tema “O altfel de Românie”. Evenimentul va beneficia de prezenţa prof. dr. Teodor Meleşcanu, candidat independent la Preşedinţie, şi va avea loc în Aula Magna a Universităţii “Petre Andrei” Iaşi, etajul 6, cu începere de la ora 18:00.

Teodor Meleşcanu este un diplomat şi om politic român, fost şef al Serviciului de Informaţii Externe şi ministru în trei guverne. A renunţat la această funcţie în data de 22 septembrie 2014, pentru a candida ca independent la alegerile prezidenţiale.

„Ce m-a determinat a fost că, din păcate, pe niciunul dintre candidaţii potenţiali nu l-am crezut potrivit pentru funcţia de preşedinte. Doresc să prezint o alternativă pentru situaţia în care se află România”, a declarat prof. dr. Teodor Meleşcanu, adăugând că  intrat în cursa prezidenţială cu obiectivul de a lupta “pentru o ţară care să reintre în stare de normalitate, în care totul să se facă prin decizii legale, o ţară normală în care să nu fim doar preocupaţi cum să ne «omorâm» unii cu ceilalţi…”.

La eveniment sunt invitaţi să participe toţi acei BUNI ROMÂNI care îşi doresc să intre în contact direct cu un reprezentant al unei lumi din care facem cu toţii parte, dar din care ajung la noi prea puţine informaţii adevărate. Dezbaterea “O altfel de Românie” va fi în acelaşi timp un prilej de a audia, vedea şi analiza cuvinte, gesturi, informaţii, transmise direct, prin viu grai, fără montaj, fără sugestii moderatoare, referitoare la realităţiile din România actuală.

Sunt aşteptaţi la eveniment toţi cei care îşi doresc să cunoască în mod direct şi să comunice deschis cu candidatul independent la Preşedinţie Teodor Meleşcanu.

Pers. de contact: Dragoş Scîntei

Tel.: 0741-192579

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata