AOAR: Dispariţia lui Dinu Patriciu lasă un gol în rândul întreprinzătorilor ce au curajul să intre în competiţia de idei şi iniţiative

Dispariția prematură a lui Dinu Patriciu lasă un gol în rândul puținilor oameni de afaceri români care au curajul de a intra în competiția de idei, inițiative și generarea de afaceri specifice pieței interne și internaționale, consideră reprezentanții Asociației Oamenilor de Afaceri din România (AOAR).

‘ Asociația Oamenilor de Afaceri din România își exprimă regretul pentru decesul celui care a fost omul de afaceri Dinu Patriciu. AOAR a pus în dezbatere publică idei îndrăznețe ale lui Dinu Patriciu legate de căile de reconstruire a capitalismului în România, de la necesitatea retragerii statului ca decident în economie până la necesitatea extinderii afacerilor dezvoltate de capitalul autohton în țări din afara zonei euro. AOAR a recunoscut și apreciat viziunea antreprenorială a lui Dinu Patriciu, temeritatea și capacitatea sa de a racorda mediul de afaceri românesc la piața internațională’, se arată într-un comunicat al Asociației.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit marti, într-o clinică londoneză, în urma unei infecții pulmonare. La 3 august împlinise 64 de ani. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata