Apartamente între 17.600 şi 155.000 euro, la ediţia de primăvară a Târgului Imobiliar Naţional tIMOn

Românii aflați în căutarea unei locuințe vor putea alege, în perioada 16 – 19 aprilie, din oferta de peste 15.000 de unități noi cu prețuri cuprinse, la apartamente, între 17.600 și 155.000 euro, aduse de dezvoltatori la Târgul Imobiliar Național tIMOn.

‘Este primul târg cu cea mai mare ofertă de locuințe în general, dar și cu cea mai mare ofertă de locuințe ultracentrale, centrale și semicentrale. Din zona centrală — Unirii-Dristor-Mall Vitan—Nerva Traian-Alba Iulia sunt peste 15 proiecte rezidențiale, iar dacă extindem spre Cotroceni, Herăstrău, Aviației, Tineretului, Parcul Carol, Vitan — Mihai Bravu, 1 Mai, Titan — zone rezidențiale consacrate, mai întâlnim alte 20-30 proiecte, deci putem spune că cel puțin 50 proiecte sunt amplasate în zone centrale și ultracentrale. Este primul târg din ultimii cinci ani în care zona de Sud nu mai domină piața imobiliară’, a spus Vlad Vlăsceanu, directorul general tIMOn.

Cea mai ieftină locuință la bloc care poate fi cumpărată la tIMOn este o garsonieră în Fundeni, disponibilă la un preț de 17.600 de euro, fără TVA. La capitolul vile, cea mai ieftină ofertă este în Corbeanca, respectiv 59.000 de euro +TVA (pentru care se oferă drept bonus și un lot suplimentar de 500 metri pătrați de teren).

Cel mai scump apartament costă 155.000 euro, în timp ce pentru segmentul vilelor prețul maxim ajunge la 175.000 de euro.

Dezvoltatorii și companiile imobiliare vor acorda facilități pe perioada târgului (mobilă, locuri de parcare, boxe sau loturi de teren, incluse în prețul de vânzare al locuinței și discounturi considerabile) care ajung la câteva mii de euro, reușind să cuprindă o ofertă rezidențială atractivă.

Un dezvoltator din zona Fundeni organizează Tombola Primăverii, adresată celor care vor semna un contract de rezervare la târg. Astfel, va avea loc o tragere la sorți unde se va putea câștiga un voucher în valoare de 25.000 de euro, ce va putea fi folosit în procesul de achiziționare a casei.

tIMOn se desfășoară de joi până duminică în pavilionul expozițional din Piața Constituției din București, între orele 10,00 — 20,00. Prețul biletului de intrare este de 5 lei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata