Astrid Fodor, primarul ales al Sibiului

Răzvan Pop, candidatul PNL la postul de primar al municipiului Sibiu, şi-a recunoscut înfrângerea şi victoria contracandidatei Astrid Fodor, primarul interimar al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR).

Întrebat dacă mai speră la o victorie, liberalul Răzvan Pop a declarat: „E hilar să spunem asta. Nu, e evident că a câştigat doamna Fodor, asta ştiam, de când au venit primele procese verbale am văzut trendul.”

Răzvan Pop a spus că, personal, nu consideră pierderea cursei electorale pentru postul de primar al Sibiului ca o înfrângere, ci ca pe „un început”.

Candidatul PNL la Primăria Municipiului Sibiu se consideră „dezamăgit” de absenteismul electoratului de dreapta.

„Rămâne gustul amar al neprezentării sibienilor la vot, aşa cum s-a întâmplat în toată ţara, de altfel. Este un vot de blam dat politicii făcute la nivel naţional, care s-a răsfrâns şi peste municipiul Sibiu, aşa cum s-a răsfrâns în toate marile oraşe din România. Poate ar trebui şi să ascultăm. Măcar acum. Sunt foarte dezamăgit, că este cel mai important lucru al unui politician să convingă lumea să meargă la vot. Înainte de a câştiga alegerile, asta e primul loc”, a mai spus Răzvan Pop.
(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata